1 Aralık 2010 Çarşamba

TRİBÜN

HAYDİ KIRKLAR AFYON’A VURDA GEL.
Faruk Ceylan
Geçtiğimiz hafta Oyak Reno ile berabere kalarak  avantaşj kaybeden Kırklarelispor Pazar günü lider Afyon Karahisar deplasmanına gidiyor. Taraftar bu maçtan ümitli. Kırklarelispor’un Lideri evinde yenerek zirve yarışını sürdüreceğine inandıklarını söyleyen 39 gençlik:  “ Bizler inandık, sizde inanın” diyorlar. Kırklarelispor’un gruptaki her takımla mücadele edecek güce sahip olduğunu ve hepsine de kafa tutabileceğine bizimde inancımız tam. Deniz Miç’i attığı gollerle takımı sırtladı götürüyor. Allah nazardan korusun. Miçi kardeşimi
Kırklarelispor  bu maça Gümüşhane maçında  olduğu gibi motive olur, aynı hırsı ve mücadeleyi sahaya koyarsa  Afyon’dan üç puanla dönmek sürpriz olmaz.  Taraftarımızla aynı duyguları paylaşıyor,  Kırklarelispor’a başarılar diliyorum. Şansınız bol olsun.
Grupta Afyon Karahisar 29 puanla lider, aynı puanla Gümüşhanespor ikinci ve 26 puanla Kırklarelispor üçüncü sırada bulunuyor. Dördüncü sıradaki Darıcapor’ıun puanı 25 ve beşinci sıradaki Altınorduspor’un puanı da 24.
CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 17.00’DE KIRKLARELİ BELEDİYE-KIZILTOPRAK BASKETBOL MAÇINDA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM.
Geçtiğimiz hafta Karşıyaka Gençlikspor’u  92-41 lik skorla ezerek yenen Kırklareli Belediyespor Basketbol takımının Cumartesi günü rakibi Kızltoprak.  Basketbolda yüz akımız Belediyespor’u Kırklareli’liler olarak desteklemek için saat 17.00’de kapalı spor salonunu dolduralım, takımımızı yalnız bırakmayalım.
Nejat hocama ve takımına başarılar diliyorum.  Salondan yeni bir zaferle ayrılmak için hep destek, tam destek diyorum.
KIRKLARELİ BAYANLAR LİGİ FUTBOL TEMSİCİMİZ DÜVENCİLER LİSESİNİN BAŞARILARI  BAY BAYAN HERKESİ MUTLU EDİYOR.
Trakya’nın ilk ve tek bayan futbol takımı olan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı,  2. Ligte liglerin bitimine iki hafta kala 46 puanla namağlup olarak şampiyonluklarını ilan ederek 1. Lige çıkmışlardı. 1. Ligte de aldıkları başarılı sonuçlarla  tüm Trakya’lıların sevgisini kazanan  kızlarımız ın  başarılarını özellikle bayanlar yakından takip ediyorlar. Maça gidemeyen çevre ilçe ve illerden bayanlar gerek bizlere ulaşarak, gerekse mahalli basından maç sonuçları hakkında bilgi almaya çalışıyorlar. Merakla  ve heyecanla Düvenciler lisesini takip ediyorlar.
 Değerli sporcu kardeşlerimin arkasında tüm Trakya’nın desteğinin  olduğunu  bilmelerini istiyor,. başarılar ve bol gollü galibiyetler diliyorum.

Hiç yorum yok: