21 Aralık 2010 Salı

Kırklareli Milletvekili Sarıçam, Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişinin yıldönümünü kutladı



AKP Kırklareli Milletvekili A. Gökhan Sarıçam, Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişinin 80. yıldönümünü yayımladığı mesajla kutladı. Sarıçam, Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişinin ilimiz için büyük önem taşıdığını söyle-yerek, "20 Aralık 1930'da ilimize gelen Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, bizler için çok özel bir anlamı olan bu gün vesilesiyle anmanın sevincini yaşamaktayız" dedi. Sarıçam, "80 yıl önce Kırklareli'ne gelen Sevgili Atamız; ilçelerden, bucaklardan ve köylerden gelen halk temsilcilerine kendi ihtiyaçları hakkında sorular yöneltmiş, onların dert ve şikayetlerini kendi ağızlarından dinlerken serbestçe konuşmalarına özellikle çok dikkat etmiştir.
Kırklareli gezisinin  bir bölümünde de hemşehrilerimize; 'İnsanlarda kusur olur. Kusurlarımızı söylemek iyidir, yararlıdır. Geçmişte yapılmış çok kusurlar ve noksanlar olmuştur. Öyle olmasaydı, zor durumlara düşmezdik. Biz gerektiği oranda az kusurlu olmaya ve çok gayretli olmaya ve fedakar olmaya çalışmalıyız' diye seslenerek,  O'nu sadece o gün dinleyenlere değil bizlere ve bizden sonra gelecek olan çocuklarımıza da, hayat boyu uygulanması gereken bir öğüt vermiştir.
İlimiz için çok özel bir anlamı olan bu tarihi olayın anısına Yüce Önderimizi bir kez daha saygıyla yad ediyor bütün hemşehrilerimin bu güzel gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Hiç yorum yok: