27 Aralık 2010 Pazartesi

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dr.Şennur Şenel, "Seçimlere endeksli parti değiliz"

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de yaptığı teşkilat toplantılarında MHP'nin iktidar hedefini anlattı.
MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur Şenel Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de yaptığı teşkilat toplantılarında MHP'nin iktidar hedefini anlattı.

MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dr.Şennur Şenel: "Seçimlere endeksli parti değiliz." dedi.
Dr.Şenel, MHP Edirne İl Kadın Kollarınca Ağa Köşkü'nde düzenlenen ''Birlik ve Beraberlik İçinde İktidar Yürüyüşü'' yemeğine katıldı.
3 gündür Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de etkinliklere katıldığını belirten Şenel, 165 gün sonra milletvekili genel seçimlerinin yapılacağını belirtti.
''Seçimlere endeksli bir parti olmadık'' diyen Şenel, parti olarak hedeflerini ve projelerini ve hükümetin yaptığı yanlışları önce gönüldaşlarına daha sonra da Türk milletine anlatmak için bu tür toplantılar düzenlediklerini ifade etti.
Şenel, şöyle devam etti:
''Medyanın büyük bölümü iktidarın, gücün yanında. Bu nedenle toplumu nasıl dejenere ettiğini biliyoruz. Bu nedenle bu toplantılar bizim için çok önemli. Hedefi, çizgisi belli olan bir partiyiz. Çünkü hiçbir zaman oy avcılığına endeksli olmadık. 42 yılını doldurmuş bir partiyiz. İlhamı tarihinden, gücünü milletinden alan bir partiyiz.''
Günümüzde ''milletin parçalanmasının'' söz konusu olduğunu öne süren Şenel, şunları kaydetti:
''İnançlarımız sorgulanmaya başladı. İnançlı-inançsız, zengin-fakir diye milletimiz bölünmeye başlandı. Bu girdaptan çıkmalıyız. Türkiye'nin toprak bütünlüğü tartışılır hale geldi. Türkiye, Türk milleti bu oyuna gelmeyecek.
Ülke parçalanmış durumda. Ekonomisi çökmüş, işsizlik yüzde 30'lara yaklaşmış durumda. Sağlıkta paran yoksa tedavi olamayacak duruma geldik. Eğitimi 40 yamalı bohçaya çevirdik. Bunlar Türkiye'ye yakışmıyor. Gün memlekete, milletine sahip çıkma günü. Bu nedenle siz kadınlara ihtiyacımız var. Türkiye'nin ayakları sağlam basan, ne istediğini bilen kadınlara ihtiyacı var.''

Hiç yorum yok: