18 Aralık 2010 Cumartesi

MERKEZE ALINAN KIRKLARELİ VALİSİ MUŞMAL: 'BİZİM AMACIMIZ, VATANA, MİLLETE DEVLETİN VALİSİ OLARAK HİZMET ETMEK AMA BU FIRSAT VERİLMEDİ''


KIRKLARELİ - Merkeze alınan Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, ''Bizim amacımız, vatana, millete devletin valisi olarak hizmet etmek ama bu fırsat verilmedi'' dedi.
     Vali Muşmal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkeze alınmasını beklemediğini dile getirerek, yargı yoluna başvuracağını söyledi.
     Muşmal, şunları kaydetti:
     ''Sağlık olsun ne diyelim öyle uygun görmüşler. Türkiye'de pek alışılagelmiş bir şey değil. Elazığ Valisi'yken de merkeze almışlardı. Mahkeme kararıyla Elazığ'a gittik. 17 gün sonra tekrar Elazığ'dan aldılar. O görülmemiş bir şeydi. Biz de 'olur böyle şeyler' diyerek Kırklareli'ne gelmiştik. Şimdi 2,5 ayda buradan da aldılar. Hakikaten böyle bir şey beklemiyordum. Tam göreve sarılmıştık. Bizim amacımız, vatana, millete devletin valisi olarak hizmet etmek ama bu fırsat verilmedi. 'Hayırlısı olsun, sağlık olsun' diyorum. Bu üzücü bir şey. Hiçbir şey yokken görevden alınır mı vali? Türkiye'de örneği yok.

Hiç yorum yok: