11 Aralık 2010 Cumartesi

BU GÜN KIRKLARELİSPOR ANTRENÖRÜ BİLGİN ERDEM'İN DOĞUM GÜNÜ




 *Öğrencilerinden doğum günü hediyesi Altınordu galibiyeti..

Takımın başına geldiği sezon Kırklarelispor'u Play-of'da
şampiyonluğa taşıyan, sonraki yıl Süper amatör ligte Şampiyon yaparak, gruplarda da yenilmeden Şampiyonluk ipini göğüsleyip 3. lige çıkaran, 3. ligte de zirve mücadelesini sürdürem Yeşil beyaz'lı ekibin Teknik patronu  Bilgin  Erdem bu gün dünya'ya geldi.
Bu gün doğum gününü kutlayan Bilgin Erdem Kırklarelispor'un 3. ve 2.ligte oynadığı yıllarda Kırklarelispor'da forma giymiş, Kırklarelispor'un yeşil beyaz forması altında başarılı maçlarla taraftarın sevgilisi olmuştu. Kırklarelispor'da oynadığı yıllarda Sarı Bilgin lakap'lı Bilgin Erdem, hırslı ve agresif futboluyla hep ön plana çıkmış ve taktir edilmişti. Erdem Teknik adamlığa soyunduğu günden itibarende futbolculuğundaki hırsını antrenörlüğünede yansıtmış ve başarısızlığı kabullenemeyen mizacıyla  futbolculuk yaşamındaki başarılarını Teknik adamlığınada da ulaştırmıştı.
Babaeskispor'u üç yıl ard arda Şampiyon yapan Erdem Kırklarelispor'uda yıllar sonra 3. lige çıkararak taraftarın profesyonel lig özlemini sona erdirmişti. Başarılı Teknik adam şimdi de 2. ligin kapısını zorlamaya devam etmektedir. Bu takım maddi olarak biraz desteklenirse  inanıyoruz ki Bilgin hoca yeni bir tarih daha yazacaktır.
Kırklarelispor'lu öğrencileri de Altınorduspor'u yenerek, Bilgin hocalarına en güzel doğum günü hediyesini vermek istiyorlar.
Bende Bilgin Erdem kardeşimin doğum gününü kutlar, Cenab-ı Allah'tan  Şampiyonluk yolunu açık etmesini niyaz eder, Altınordu maçın'da da başarılar dilerim.
Faruk Ceylan/Kırklareli Haberci.

Hiç yorum yok: