11 Aralık 2010 Cumartesi

HAYDİ ÇOCUKLAR MAÇA... FORMANI DA AL ÖYLE GEL

TFF Spor Toto 3. Lig 2. gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor ligin 15. haftasında Altınordu ile kendi sahasında karşılaşacak. 12 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşmaya Kırklarelisporlu taraftarların büyük bilgisi bekleniyor.
Altınordu Teknik Direktörü ortamı geriyor. Çünkü Kırklarelispor'dan korkuyor...
Altınordu Teknik Direktörü Yasin Çamtepe'nin  talihsiz açıklamalarına büyük tepki gösteren Kırklarelisporlu taraftarlar Çamtepe'nin ortamı gerdiğini,. Bunu da Kırklarelispor'dan korktuğu için yaptığını söyleyerek, . bu maça özel olarak hazırlandıklarını belirttiler.
Yasin Çamtepe Kırklarelispor'u küçümseyen açıklamalar yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu açıklamaları sanal ortamda paylaşan 39 Gençlik Grubu maça ayrı bir motivasyon hazırlığı peşinde. Öte yandan Kırklarelispor formaları da satışa çıktı. Kulübün resmi malzemelerinin satıldığı Elitspor (Pislick) mağazasında satışa sunulan formalara büyük ilgi gösteriliyor. 
Yarın  oynanacak karşılaşmaya yeşil beyaz formalarla gelecek olan Kırklarelisporlu taraftarların  görsel şov yapacakları öğrenildi.
Futbolcular hırslı
Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Kırklarelispor'da futbolcuların da bir hayli hırslı olduğu görülüyor. Altınordu Teknik Direktörü Yasin Çamtepe'nin  Kırklarelispor'u küçümseyen açıklamaları Kırklarelisporlu futbolcuları daha da hırslandırmış olmalı ki antrenmanlarda forma savaşı kızıştı. 
Buarada  Transfer çalışmalarını da sürdüren Kırklarelispor yönetimi, devre arasında alınacak futbolcular  hakkında  şimdilik açıklama yapmıyorlar.  Kırklarelispor'un ara transferde önceliği forvete vermesi ve burada Deniz'in yanına etkili bir oyuncu alması bekleniyor. 
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can maçın önemini hatırlatarak taraftarları stada davet etti. Volkan Can "Zor günlerimizde yanımızda olan taraftarımıza bu maçta büyük görev düşüyor. Bu hafta onlara çok ihtiyacımız var. Forma satışlarımız da başladı. Kulübümüze destek olmak isteyen sporseverler forma alarak da bize yardım edebilirler. Bu hafta sonu tüm Kırklareli halkını maça davet ediyoruz" dedi. 
Kırklarelispor kaptanı Taner Araz da taraftara seslendi. Gazetemize açıklamalarda bulunan kaptan Taner, "Bu zorlu maçta taraftarımıza ihtiyacımız var. Onlardan büyük destek bekliyoruz. Altınordu maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Son 3 maçta alacağımız puanlarla ilk yarıyı daha üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
39 Gençlik taraftarı Altınordu Altınordu Teknik Direktörü Yasin Çamtepe'ye en güzel cevabı futbolcularımızın vereceğini, onlara sahayı dar edeceklerine inançlarının tam olduğunu söyleyerek, " Destek bizden, Altınordu'ya vurmak sizden. Biz inandık, sizde inanın " diyerek maçın başlama saatini bekliyorlar.
Haber: KIRKLARELİHABERCİ/Spor servisi

Hiç yorum yok: