26 Aralık 2010 Pazar

mükemmel oyundan sonuç çıkmadı.kırklarelispor 1 puana razı oldu. kırklarelispor 1 orhangazi 1

Kırklarelispor mükemmel futboluna  rağmen istediğini alamadı. Maça çok hızlı başalayan, pozisyon üstüne pozisyon bulan, rakibini kendi yarıalanına hapseden Kırklarelispor golü 20. dakikada, buldu. Vedat'ın sağdan  mükemmel ortasına  Miçi aynı mükemmellikte vurdu. Top kaleciden döndü, dönen topu iyi takip eden Miçi topu ağlara gönderdi. 1-0.
Golden sonra Kırklarelispor ataklarını arttırdı. Orhangazi kalesini ablukaya aldı. Ufuk, Hasana Bal, ve Miçi'yle inaılmaz pozisyonları gole çeviremeyen Kırklarelispor 5, 6-0 bitecek olan ilk yarıyı  Miçi'nin  attığı tek golle 1-0 önde kapattı.
İkinci yarı da da oyunun hakimi Yeşil beyazlı ekipti. Bulduğu net gol pozisyonlarını Orhangazi kalecisi akıl almaz biçimde kurtararak Kırklarelispor'a geçit vermedi.
69. Dakikada kontra gelen  ve Kırklarelispor defansını önde yakalayan Orhangazi eşitlik sayısını buldu. Sağdan Barış'n ortasına plase bir vuruş yapan Aytaç topu Kırklarelispor filelerine gönderdi. Pozisyonda Kırklarelispor kalecisi topun filelere gidişini seyretti.
Golden sonra sürekli pozisyon bulan taraf Kırklarelispor'du. Orhangazi ise Kırklarelispor'un hatalarını değerlendirmeye çalıştı, ender kontra ataklarla  galibiyet golüne yaklaştı.
Ligin başından beri belkide en güzel oyununu ortaya koyan Kırklarelispor'un gol kısırlığı farklı kazanacağı maçı berabere bitirmesine  neden oldu.

Maçı İkinci Başkan Ahmet Yalçınöz ve Futbol Şube Sorumlusu Bahadır Sucuoğlu ile birlikte izledim. İkiside devre arası mutlaka forvet alacaklarını, bunun için görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şampiyonluk yarışını bırakmayacaklarını söylediler.

Bir kararname ile merkeze alınan Vali Muammer Muşmal yine tribündeydi. Son dakikaya kadar Kırklarelispor'a desteğini  sürdüren  Vali Muşmal, Kırklarelispor'un gol kaçırdığı pozisyonlarda yerinde duramadı. Hop oturup, hop kalkarak  heyecanla maçı izledi.

Kırklarelispor  taraftar grubu 39 gençlik maçın büyük bölümünde Vali Muşmal lehine tezahüratlarda bulundu. Şarkılar söyledi. Duygusal anların yaşandığı Kırklareli Atatürk Stadında ligin ilk yarısnın son maçı bu duygusal sahnelerle son buldu.

Faruk Ceylan Kırklareli Haberci

Hiç yorum yok: