9 Aralık 2010 Perşembe

1.AMATÖR KÜME'DE İNECESPOR TUTULMUYOR

*Namağlup lider İnecespor en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğin keyfini sürüyor.



 
Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu’nun yenilgisiz lideri İnecespor, pazar günü çıktığı Hamitabatspor deplasmanından 5-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk 5 haftasında topladığı 15 puanla haftaya lider olarak giren sarı kırmızılılar, Hamitabatspor engelini de kolay geçti. 
Kırıkköy sahasında oynanan ve pazar günü saat:14.10’da başlayan karşılaşmada Kırklareli il hakemlerinden Zekeriya Dinçkol düdük çaldı. Fatih Perçimli ve Ömer Şivka’nın da yardımcı hakem olarak görev yaptığı müsabakaya İnecespor etkili başladı. 
Geliştirdiği ataklarla Hamitabatspor savunmasına zor anlar yaşatan İnecespor’da Ersin ve Emre’nin ilk yarıda çok sık ofsayt pozisyonuna yakalandıkları gözlendi. Karşılaşmanın 30. dakikasında gelişen İnecespor atağında ara topuna iyi hareketlenen Emre, Hamitabatspor kalecisi tarafından düşürülünce hakem Zekeriya Dinçkol tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Serhat’ın penaltı vuruşundan kazandırdığı golle 1-0 öne geçen İnecespor, ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. 
Lider farka gitti
İkinci yarıda çok daha ofansif bir İnecespor vardı sahada. Forvetin tecrübeli ismi Ersin’i oyundan alıp, bir başka tecrübeli oyuncu Ünal’a forma şansı veren İnecespor teknik heyetinin bu hamlesi maçın rengini değiştirdi. Ünal, ilk bulduğu pozisyonda takımının ikinci golünü kaydederken, oyunun hakimiyeti tamamen İnecespor’un oldu. Sarı kırmızılılarda Cem, maçın 60. dakikasında orta sahada aldığı topla hareketlendi ve ardarda 4 oyuncuyu çalımlayarak kaleciyle karşı karşıya kaldı ve vuruşunda takımının 3. golünü Hamitabatspor filelerine gönderdi. 
Cem bu golden sadece birkaç dakika sonra yeniden sahneye çıktı ve skoru 4-0’a taşıdı. İkinci yarıda Emre’nin yerine oyuna giren Tunahan İnecespor adına perdeyi kapatan oyuncu oldu. Babası Ünal’ın yanında forvette oynayan Tunahan, 84. dakikada yakaladığı pozisyonu iyi değerlendirdi ve İnecespor’un 5. golünü attı. Müsabaka bu skorla tamamlanırken, İnecespor puanını 18’e yükseltti ve 6. hafta sonunda en yakın takipçisi Kayaspor ile aradaki puan farkını 6’ya çıkardı. 

Hiç yorum yok: