10 Aralık 2010 Cuma

KIRKLARELİ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KADIN KOLLARI SAKATLAR DERNEĞİ KIRKLARELİ ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesini ziyaret etti.

Şube Başkanı İrfan Özeklioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2011 yılında Marmara Bölgesi Başkanlar Kurulu toplantısını
Kırklareli'nde yapmak istediklerini belirterek, tüm partilerin yönetiminde en az bir engelli olmasını istediklerini, engellilerinde her platformda olduğu gibi siyasetinde içinde yer almalarını arzuladıklarını ifade etti.
MHP Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Nedime Tutar ise “ Bizler bu gün burada siyasi parti temsilcisi olarak yer almaktayız. Ancak sadece siyasi kimliğimizle değil Kırklareli’nde yaşayan insanlar olarak, siyasi kimliklerimizin dışında da, münferiden Başkanımızın ve engelli kardeşlerimizin yanındayız, destekçisiyiz. Onlar için bize düşen ne varsa tereddütsüz yapmaya hazırız.Biz onları engelli olarak kabul etmiyoruz. Hepsi toplumumuza faydalı üretken bireylerdir. Sevgili kardeşlerimizin üretme noktasında onların yolunu açmayanlar, imkan sağlamayanlar ve  destek vermeyenler engellidir.”dedi.
Haber: KIRKLARELİHABER/Haber Merkezi

Hiç yorum yok: