16 Aralık 2010 Perşembe

“KIRKLARELİ’NE BÖYLE VALİ GELMEDİ “DEDİRTECEK KADAR KENDİNİ SEVDİREN VALİ MERKEZE ALINDI
















Kırklareli Valisi Muammer Muşmal merkeze alındı. Elazığ’dan ataması yapılarak 20 Eylül tarihinde Kırklareli’nde  göreve başlayan Vali Muammer Muşmal, 88 günlük Valilik görevi  ile Kırklareli’nde en kısa süre Valilik yapan isim oldu.
 Göreve gelmesinden sonra  kısa süre içinde Kırklarelililer tarafından çok sevilen Vali Muşmal, spora olan tutkusu ile kısacık  görev süresi içinde Kırklarelispor’a 40 bin lira nakti yardım yapmış, “ Kırklareli’nde kalırsam, Kırklarelispor’u önce 2. Lige, ardından da 1. Lige çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağım.” Demişti.” Kırklareli’nde kalırsam” derken, Sanki  Kırklareli’ndeki  görevinin uzun sürmeyeceğini tahmin etmişti.
Vali Muşmal Kırklarelispor’un bütün maçlarında statta yerini almış, maddi desteğin yanında manevi olarak ta destek vermişti. Kırklarelispor taraftarıyla da bütünleşen Vali Muşmal, spor camiasının büyük sevgisini kazanmıştı.
 ilçelere, beldelere ve köylere geziler düzenlemiş, halkın sorunlarını yerinde tespit etmişti. Yaptığı toplantılarda kurum müdürlerine de prosedürlerin dışına çıkabilmelerini salık veren Muşmal, hantal bürokrasi çizgisinin dışında bir çalışma performansı sergilemiş ve 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanmıştı.
Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar kurulu kararına göre, Vali Muammer Muşmal 4 ilin valisi ile birlikte merkeze alındı.
Isparta Valisi Kırklareli’ne
Resmi Gazete’de yayımlanan karar uyarınca 4 ilin valisi merkeze alınırken, 10 ilin valisinin de görev yerleri değiştirildi. Buna göre Isparta Valisi Ali Haydar Öner Kırklareli’ne atandı.

Kırklareli Haberci/Haber Merkezi


Hiç yorum yok: