16 Aralık 2010 Perşembe

kırklarelispor balçık zemine takıldı. beykoz 2 kırklarelispor 2

   
 Lider Gümüşhane ile arasındaki puan farkını azaltmayı hedefleyen Kırklarelispor buz gibi havada ve  balçık sahada oynadığı maçtan bir puanla döndü.
Maç başlamadan önce telefonla görüştüğümüz Futbol Şube Sorumlusu Bahadır Sucuoğlu,Sahanın bir çamur deryası olduğunu, bu kadar kötü bir zeminde oynamanın futbolcuları olumsuz etkileyebileceğini  söyleyerek “ Rakipten korkmuyoruz ama bu saha ve zemin beni korkuttu. İnşallah iyi bir sonuçla Kırklareli’ne döneriz.” Dedi.
İşte bu kötü zemin ve Çamur deryasına dönen sahada hem rakibi, hem de balçık çamurla mücadele eden Kırklarelispor istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Tüm olumsuz şartlara rağmen saldıran ve gol arayan Kırklarelispor 22. dakikada Hasan Bal’la gole çok yaklaştı. Müsait pozisyonda Hasan Bal’ın vuruşu Beykoz taraftarını bile gol diye ayağa kaldırdı ama Hasan’ın gol vuruşu direkten döndü.30. dakikada  Beykoz’un golü golü geldi.1-0
 Gol ararken kalesinde golü bulan Kırklarelispor bir an şaşkınlık yaşadı. Ancak çabuk toparlanıp, rakibine kurduğu baskı 44. dakikada sonuç getirdi. Ufuk’la eşitlik sayısını yakalayan  yeşil beyazlı ekip devreyi 1-1’lik skorla kapadı.
İki takımında birbirinden ziyade balçık çamurla mücadelesi  75. dakikaya kadar gol getirmedi. Bu dakikada Ev sahibi Beykozspor karambolde galibiyet sayısına ulaştı. 2-1 Sahanın futbol oynamaya elverişsizliği karşısında Beykoz skoru korumaya çalışyor, Kırklarelispor ise hiç olmassa bereberlik diyerek rakip kaleye yükleniyordu. Kırklarelispor’un inatçı mücadelesi 88. dakikada Korhan’ın golü ile sonuç getirdi ve Kırklarelispor eşitliği sağladı. Maç bu skorla bitti ama taraflar zeminin azizliğinden futbol olarak ortaya bir şey koyamadı.
Maçtan sonra kendisiyle telefon irtibatı kurduğumuz, futbol şube sorumlusu Bahadır Sucuoğlu: “ Çok kötü bir zeminde mücadele ettik. Bırakın futbol oynamayı, yürümenin büyük bir iş olduğu bu balçık sahada ve son dakikada atılan golle bir puan almamız şartlara göre iyi sonuç. Futbolcularımız yapabileceklerinin en iyisin yapmaya çalıştılar.” Dedi.

Kırklarelispor’un grubunda oynanan diğer maçlarda şu sonuçlarla sona erdi:
Altınordu 2 - 2 Oyak Renault
Beykozspor 1908 2 - 2 Kırklarelispor
Darıca Gençler Bir. 1 - 1 Anadolu Üsküdar 1908
Gümüşhanespor 0 - 1 Afyonkarahisarspor
Ispartaspor 1 - 0 Trabzon Yalıspor
Kahramanmaraş 0 - 1 Yeni İskenderunspor
Keçiören Sportif A.Ş. 1 - 2 Sivas 4 Eylül Bld.












HABER: Kırklareli Haberci/Spor

2 yorum:

Adsız dedi ki...

KKKKKK

Adsız dedi ki...

GAGAGAGAGAGAGA