13 Aralık 2010 Pazartesi

sanayispor nihayet...

Oynadığı iyi futbola rağmen haftalardır galibiyetle tanışamayan Sanayispor nihayet Velimeşe Belediyespor'u 3-1 yenerek galibiyete merhaba dedi. Rakipleri karşısında başa baş oyun sergileyen, bir çok maçında rakibinden daha fazla pozisyon bulmasına rağmen neticeye gidemeyen Sanayispor Velimeşe galibiyetiyle şanssızlığını da kırdı.
Güzel bir oyunla ilk galibiyetini kazanan Sanayispor'lu yöneticiler mutlu. 
 Transfer için devre arasını beklediklrini öğrendiğimiz Yöneticiler. Sanayispor'un bu maçla kötü gidişe dur dediklerini, galibiyetin kendileri için çıkış olacağını belirterek, Bal liginde kalacaklarını söylediler. Sanayispor'un bir Kırklareli takımı olduğuna da değinerek, Hem maddi destek,hemde hemde seyirci desteği beklediklerini de belirttiler.
Sanayispor Başkan Yardımcısı Serkan Keser lige kötü başladıklarını belirterek şanssız maçlar oynadıklarını söyledi. Keser: "  Sahada yenemediğimiz rakiplerimiz değil, şansımızdı. Çok şükür aldığımız galibiyetle umuyorum kötü gidişe dur diyeceğiz. Mahalli Kulüplerin liglerde başarılı olması için mutlaka desteklenmesi gerekiyor. Dileğimiz, bir Kırklareli takımı olan Sanayispor'un Kırklareli'lier tarafından desteklenmsidir." dedi.
Haber: Faruk Ceylan

Hiç yorum yok: