15 Haziran 2016 Çarşamba

Melike Albayrak Beldesinin ve Kırklareli’nin Gururu oldu

Tribün
Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmaqil.com

12.06.2016 Tarihinde Afyon da düzenlenen Türkiye Güreş Federasyonu Bayan Minder Güreş Turnuvasında, Büyükmandıralı sporcu Melike Albayrak  62 Kiloda Türkiye Birincisi oldu.
Osmanlı Saray Pehlivanı Şamdancı Kara İbo’nun yetiştiği, yiğidin harman olduğu Güreş Beldesinden  bir Bayan güreşçinin çıkıp Türkiye şampiyonu olması Beldede ve Kırklareli’de sevinç yarattı.
Türkiye Şampiyonu olarak adı gibi bayraklaşan ve  Kırklareli’nin gururu olan Melike Albayrak’ın ilk ziyaretçisi Büyükmandıra’nın sevilen ve çalışkan Belediye Başkanı Sertaç Balyemez oldu. Türkiye Şampiyonu Melike Albayrak’ı evinde ziyaret ederek kutlayan Başkan Sertaç Balyemez; “Türkiye Şampiyonu olan  Beldemizle birlikte tüm  Kırklareli’yi   gururlandıran Melike Albayrak'ı  ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Büyükmandıra Belediyesi olarak Melike’ye her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.ve
Bizde Melike Albayrak kardeşimizi kutluyor,  kendisine Avrupa ve Dünya çapında başarılar diliyoruz.
HAYDİ ASLANLAR SİZ ZORU SEVERSİNİZ!
En son Avrupa Şampiyonasına da  Fatih Terim'le katılan ve üçüncülük elde ederek tarihi bir başarıya imza atan  A Milli takımımız, grup maçlarında dönem dönem sıkıntılı günler geçirmiş ama  akıl almaz bir dirençle mücadele ederek zoru başarmış ve   Avrupa Şampiyonası  Euro 29016'ya katılma hakkını elde etmişti.
Fransa'daki Avrupa Futbol Şampiyonasına katılma hakkını elde eden Millilerimiz, ilk maçını Hırvatlara kaybederek grup maçlarına kötü başladı.  A Milli Takımımız  ikinci sınavını son şampiyon  İspanya’ya karşı verecek. Zoru başarmayı seven Millilerimiz gruptan çıkma şansını sürdürebilmesi için İspanya’yı yenmek zorunda.  D Grubunda mücadele eden Ay yıldızlı ekibimizin,  İspanya’dan sonraki rakibi Çek Cumhuriyeti.

İspanya maçı öncesi tüm Türkiye ayakta ve İspanya maçından gelecek  galibiyet haberini bekliyor, Millilerimizin galip geleceğine  gönülden inanıyorlar. Bizde inanıyor ve başarılar diliyoruz. Milletçe dualarımız Milliler için olsun. 

Hiç yorum yok: