30 Haziran 2016 Perşembe

Ateş düştüğü yeri yaksın, sonrası baş sağlığı!

Selda Semiha Kurtoğlu

Her gün şehit, her gün yaralı, her gün evlere düşen  onlarca acı, onlarca göz yaşı. Peki buna  kim dur diyecek?  Kan ve göz yaşı nasıl son bulacak? Doğudan, güneydoğudan  askeri, polisi çektiniz de ne oldu?  Durdular mı?  Yaşanan acılar unutuldu mu?   Aksine katlanarak arttı…
Hükümet her konuda her alan da  söz sahibi olduğunu düşünüyor. Eğitimden, sanata, bilimden,hane halkına kadar karışmayı kendinde hak  görüyor.Ya bu son olay. 2 bomba 28 ölü ve yüzlerce  yaralı. Yazık değil mi bu masum insanlara…  Masum insanlar bu savaşın neresinde?
Her gün acılar paylaşılırken haber bile izleyemez olduk. Artık kimse de bu bu acıları taşıyacak hal kalmadı.  Daha kaç  günahsız vatan  evladı  sebepsiz ölecek? Daha kaç ocak  sönecek?
Onca güvenlik elemanı varken nasıl oluyor da  canlı bombalar  o hava limanına elini kolunu sallayarak girmeyi başarıyor, önce silah sonra da bombayı patlatıyor. Ben  anlayamadım. Sizler anladınız mı ? Oysa Millet’in güvenliğini sağlama mükellefiyetiniz olduğu için anlamak durumunda ve güvenliği  sağlamak zorundasınız…
Ülkemizde her geçen gün artmakta olan bombalı eylemlere artık bir son verilmeli, sıradan vatandaşlar olarak canımız,malımız,evlatlarımız ve ailemiz tedirgin.Sokağa çıkarken bile iki kez düşündüğümüz günlerde hele de bu son olay artık bardağı taşıran damla oldu. Bu bardak daha fazla su almaz. Kimsede tahammül kalmadı.  Artık sözün bittiği yerdeyiz. Milletimizin başı sağ olsun,yaralılara da acil şifalar diliyorum . Benim baş sağlığı dilemekten gayrı yapacak bir şeyim yok.  Hükümetin başındakilerin de mi yok? Allah aşkına konuşun Sizinde mi yok? Sizde benim gibi sadece üzüntünüzü ifade edecek bu lanet terörün önüne geçemeyecekseniz neden oradasınız?


Hiç yorum yok: