25 Haziran 2016 Cumartesi

Sınır Kent Gazetesi 1 Yaşında


Gazetemizin 1. Yaşında, Belediye Başkanı Mehmet  Siyam Kesimoğlu’dan   sürpriz kutlama.

Haber Merkezi
26 Haziran tarihinde yayın hayatına  giren gazetemiz Sınır Kent’e, Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu’dan erken kutlama geldi. Kırklareli Belediye Başkanlığının,  Protokol ve Basın mensupları için vermiş olduğu iftar yemeğinden sonra  gazetemizin 1. Kuruluş yıldönümünde Başkan Kesimoğlu, yaptırdığı iki pasta ile  Gazetemizin kuruluşunu  kutladı.
Sürpriz kutlamada Gazetemiz İmtiyaz sahibi Özden Ural ve eşi Ceren hanım, Gazetemiz Kurucusu Şerafettin Ural ve eşi Zöhre hanım, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Faruk Ceylan, Ural Medya Grup Gazetelerinden Demirköy-İğneada Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Mert Satılmış, Kırklareli Gazetesi Yazı işleri Müdürü Serkan Koçtürk,  Demirköy-İğneada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahar Satılmış, Sınır Kent, Kırklareli ve Demirköy-İğneada  gazetelerimizin çalışanları hazır bulundular.
Kutlama pastası kesilmeden  önce sürpriz doğum günü için Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesmoğlu ve eşi Sibel hanıma gazetemiz adına  teşekkür eden Yazı İşleri Müdürümüz Faruk Ceylan, erken kutlama hakkında  şunları söyledi; “ Gazetemizin kuruluşunu unutmayarak bu mutlu günümüzü erkenden kutlayan,  bizlere sürpriz kutlama hazırlama nezaketi ile güzel bir jest yapan Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eşi Sibel hanıma;  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Özden Ural, Gazetemizin Kurucusu  Şerafettin Ural ve tüm çalışma  arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.
Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Başkanlığının yanı sıra kuşkusuz; insan tarafı, nezaketi ve hassasiyeti ile sanata, sanatçıya ve basına verdiği destekle,  herkesin taktirle  andığı bir Belediye Başkanı olmuştur. Bu günde bu hassasiyetini ortaya koymuştur.
Gazetemiz,  ekibimizin özverili  çalışmaları ile kısa zamanda Kırklareli’nin en çok okunan gazeteleri arasına girdi.  Bunda çalışma arkadaşlarımızın payı çok büyük. Onların gayretli çalışmalarıyla  bir yılı başarı ile geride bıraktık.  Ancak başarımızda bizlere sağladıkları desteklerle  asıl kahramanlar;  gazetemiz Sınır Kent’i bayilerde bırakmayan, bizlere satış rekorları kırdıran  Kırklareli halkıdır.  Bize sahip çıkan, yanımızda olan ve sürekli destek veren halkımıza desteklerinden dolayı  yürekten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Faruk Ceylan’ın konuşmasından sonra, Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Sınır Kent Gazetesinin 1. Yaşını kutladı ve kutlama ile ilgili şunları söyledi;  “ Başarı ile bir  yılı geride bırakan Sınır Kent Gazetesi çalışanlarını tebrik ediyor, mutluluklarını paylaşıyorum.  Gazetenin genç patronu Özden Ural’ı, Şerafettin Ural’ı, Yazı İşleri Müdürü Faruk Ceylan’ı ilkeli yayınlarından dolayı kutluyorum. Sınır Kent Gazetesi Basın camiasında yeni bir ses, yeni bir soluk oldu ve kısa zamanda gündem belirleyen başarılı bir gazete haline geldi. Basın Millet’in müşterek sesidir. Yerel Basının yaşaması için hepimiz katkı sağlamak zorundayız. Çünkü onların eleştirileri bizlere yol gösterici olmaktadır. Ben şahsen basının iyi niyetli tüm eleştirilerini dikkate alıyorum. Bu eleştiriler bizlere rehber oluyor.
Sınır Kent Gazetesini bir kez daha kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.
 Kesimoğlu’nun konuşmasından sonra Sınır Kent Gazetesinin 1. Yaş günü pastası Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu ve eşi Sibel Hanım, Sınır Kent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özden Ural ve eşi Ceren hanım, Gazetenin  Kurucusu Şerafettin Ural ve eşi Zöhre hanım ile Yazı İşleri Müdürü Faruk Ceylan tarafından birlikte kesildi.





Hiç yorum yok: