16 Haziran 2016 Perşembe

İl Jandarma Komutanlığı yarışmasının birincileri ödüllerini aldı


Resim Yarışması birincisi  Çiçek Çakırel
birinciliklere  doymuyor. Çiçek objektiflere,
en büyük destekçisi olan  ailesi ile poz verdi
3.Sınıf Öğrencisi Çiçek Çakıreli’in Resim dalında  dördüncü birinciliğini  kazandığı yarışmanın birincileri,  ödüllerini  İl Jandarma Komutanı  Kıdemli Albay Selahattin Acara’nın elinden aldılar.

Faruk CEYLAN
Jandarma Teşkilatının 177. Kuruluş yılı dönümü tüm yurtta olduğu gibi Kırklareli’de de kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, İl Jandama Komutanı  Kıdemli Albay Selahattin Acara ve beraberindekilerin Vali Esengül  Civelek’i ziyaretleriyle devam etti.
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığın,  177.yıl etkinlikleri çerçevesinde açtığı Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye  giren öğrencileri, aileleriyle birlikte İl Jandarma Komutanlığında konuk etti.  Komutanlığın toplantı salonunda düzenlenen  ödül töreninde, İl Jandarma  Komutanı  Kıdemli Albay Selahattin Acara’a  yarışmada birinci olan öğrencilere ödüllerini vererek, öğrencilerle birlikte ailelerini ve okul idarecilerini de  tek tek kutladı.
Jandarma Komutanlığının  düzenlediği  yarışmanın resim dalı birinciliğini Atatürk İlk Öğretim Okulu,  3-A sınıfı öğrencisi Çiçek Çakırel, ikinciliği M.Kemal İlk Öğretim Okulu 3-D sınıfı öğrencisi  Beyza Altaş  ve üçüncülüğü de aynı okul ve aynı sınıf öğrencisi İrem Nur Gündüz kazandı.
Kompozisyon birincisi Ahsen Duran 
Şiir yarışmasında ; birinciliği Ahmet Mithat Orta Okulu 8-B sınıfı öğrencilerinden Aleyna Aygün, ikinciliği İstiklal Orta Okulu 8-D sınıfı öğrencilerinden Kübra Sena Şen ve üçüncülüğü de Mustafa Dalcalı Orta Okulu 5-B sınıfı öğrencilerinden Kadir Yiğit Akcan kazandı.
Kompozisyon yarışmasında ise;  birinciliği Fahri Kasap oğlu Orta Okulu 8-B sınıfından Ahsen Duran, ikinciliği Mustafa Dalcalı Orta Okulu 7-B öğrencilerinden Eylül Eşiyok ve üçüncülüğü de aynı okul ve aynı sınıf öğrencisi Ayşenur Atalay kazandı.  Yarışmada birinci olan öğrencilere ödüllerini veren  İl Jandarma Komutanı Selahattin Acara, öğrencilerle tek tek sohbet etti.  Jandarma Kıdemli Albay  Acara, öğrencilere  geleceğe dair nasihatlerde bulunarak medeni cesaretleri ve başarılarından dolayı kutladı.

ÖDÜL CANAVARI ÇİÇEK  ÇAKIREL DÖRDÜNCÜ BİRİNCİLİĞİNİ KAZANDI

Resim Yarışması birincisi Çiçek Çakırel
Şimdiye kadar  girdiği Resim yarışmalarının  tümünü  kazanan İlk Okul 3. Sınıf öğrencisi minik Çiçek Çakırel , Jandarma Komutanlığının 177. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle  açtığı resim yarışmasında da birinci olarak dördüncü birinciliğini elde etti..  
Resim yarışmalarında adeta  birinciliklere abone olan Çiçek Çakırel için  herkes “Ödül canavarı Çiçek.” diyor.  Birinciliklere doymayan minik Çiçek’in birinci olan eseri,  törene katılanlar tarafından da  diğer yarışmacı arkadaşlarına göre daha profesyonel  bulundu.

Daha önce;  Turizm Haftası, 23 Nisan Bayramı, Trafik Haftası resim yarışmalarında  birinci olan Çiçek Çakır’el  bu yarışmayla dördüncü birinciliğini elde ederek birinciliği yine kimseye kaptırmadı. 
Şiir yarışması birincisi Aleyna Aygün





Hiç yorum yok: