19 Haziran 2016 Pazar

SON DAKİKA HABERİ - MHP KURULTAYINDA YETERLİ DELEGE SAYISI SAĞLANDI




MHP ESKİ KIRKLARELİ İl BAŞKANI
KÜRŞAD YAMANER KURULTAY
SALONUNDA
 

Eski MHP İl Başkanı Kürşad Yamaner, MHP Kurultayı ile ilgili Telefonla yaptığı Açıklamada, ülkücülerin kenetlendiğini ve coşkunun büyük olduğunu söyledi

MHP'de muhalif adayların parti tüzüğünü değiştirmek için toplanması sürüyor. Salon içi ve dışında yoğun güvenlik önlemlerinin  alındığı, Partililerin salona girmek için uzun kuyruklar oluşturduğu, eski MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner ve eski Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk’la yaptığımız telefon görüşmesinden öğrenildi.
KÜRŞAD YAMANER KURULTAY
SALONUNDAN SELAM GÖNDERDİ
Kendileri ile telefon irtibatı kurduğumuz eski MHP İl Başkanı Yamaner ve eski Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk; MHP'nin 6. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi Söğütözü'ndeki Anadolu Otel'de delegelerle biraraya gelen MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’ın, kongreyle ilgili yaptığı konuşmada;  “Görüldüğü gibi kongre heyecanını bütün ülkücüler yaşıyor. Biraz önce havaalanı yanındaki Büyük Anadolu Oteldeydim. Bütün delegelerimiz oradaydı.  Delegelerimizde  büyük bir coşku var. Ülkücülere yakışır, centilmenlik içinde  bir kongre yapacağız” ifadelerini kullandığını söylediler.
Kürşad Yamaner, Sinan Oğan’ın , Kongre için yeterli sayıya ulaşıldığını da belirttiğini de yapılan bu açıklamalara ekledi.

ESKİ MHP İLÇE BAŞKANI MESUT ŞALK
KURULTRAY SELFİSİ YAPARAK  GAZETEMİZLE
PAYLAŞTI
Eski İl Başkanı Kürşad Yamaner ve Mesut Şalk, Kırklareli delegelerin tamamı ile Kurultay salonuna  ulaştıklarını belirttiler. Yamaner;  “Kırklareli olarak firesiz buradayız. İlk günde de  bu günde kararlı duruşumuzun arkasındayız.  Ben ve arkadaşlarım bu sebeple 19 Haziran’da kurultayımıza iştirak ettik.
Bizler hareketi bir bütün olarak büyük hedeflere taşıma iddiasındayız. Vazgeçilecek tek bir ülküdaşımız olmadığı şuuruyla hareket ederek bu gün  yapılacak tüzük kurultayımıza bütün ülküdaşlarımızı davet ettik.
Sürecin başından bu yana onlarca il ve ilçe görevden alınmıştır. Ülkücüler birbirine düşman edilmekte, farklı zeminlerde ölçüsüz sözler ülküdaşlık hukukunu zedelemektedir. Bu durum Milliyetçi Hareket Partisi için, dahada önemlisi Türkiye için sürdürülebilir değildir.
Artık ülkücü irade ile inatlaşmaktan, ülkücüyü ülkücüye düşman etmekten vaz geçilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerimle  inanıyorum ki Kurultayımız Türk demokrasi tarihinin en şanlı mücadelelerinden birinin zaferi  olacak, imza veren vermeyen bütün ülküdaşlarımızla kucaklaşarak, her fikre, her adaya saygı içerisinde gerçekleşecektir. Tüzük kurultayımıza tüm dava arkadaşlarımızın eksiz  katılacağına inanıyorum. Çünkü bu gün karar günüdür, tavır günüdür. Bir duruş günüdür. Bu gün sağlanacak yüksek katılım, daha sonra gerçekleşecek seçimli kurultayımızın da sağlıklı geçmesinin teminatı olacaktır.

Bu gün Tarihin akışı değişecek ve artık hep birlikte yüzümüzü iç mücadelelerden ülkücü hareketin geleceğine  çevireceğiz.” dedi.

KURULTAYDAN İLK FOTOĞRAFLAR
MHP PINARHİSAR DELEGESİ ÜMİT ÇALIK VE
MHP DEMİRKÖY DELEGESİ EROL AKINCI  KURULTAYDA


Hiç yorum yok: