23 Ocak 2017 Pazartesi

“ Düzensiz Düzenbaz “ Filminin çekimleri Kırklareli’nde başladı

Yönetmen İbrahim Vurmaz Kırklareli'nde çekimlerine
başladıkları "Düzensiz Düzenbaz" filmi için iddialı

Yönetmenliğini  İbrahim Vurmaz’ın yaptığı, “Düzensiz Düzenbaz” adlı filmin çekimleri Kırklareli’nde başladı. Filmin Senaryosunun da yazarı olan İbrahim Vurmaz, film çekimlerinin tamamını Kırklareli’nde yapacaklarını söyledi.
Kendisi ile Kırklareli Haberci okurları için görüştüğümüz Yönetmen İbrahim Vurmaz, çekimleri Kırklareli’nde başlayan film hakkında şunları söyledi; “  Yönetmenliğini  ve Senaryo  yazarlığını üstlendiğim  “Düzensiz Düzenbaz” adlı filmimiz bir komedi macera filmi olacak.  Film dişi bir senaryoya sahip olduğu için devamı niteliğinde;   iki, üç, hatta dördü çekebileceğiz. Kısacası Kırklareli’nde bir film çekip gitmeyeceğiz. Burada işimiz çok. Kırklareli bizim için doğal bir platform.
Kırklareli çok şirin bir şehir, insanları hem kültürlü hem de çok sıcak. Güzel Kırklareli’nin bu  güne kadar tanıtımının iyi yapılamadığını biliyoruz. "Çekeceğimiz filmlerle Kırklareli’nin tanıtımına katkı sağlayıp, şehrin  bir cazibe merkezi haline gelmesi  için çalışacağız.
Yönetmen İbrahim Vurmaz ve oyuncu Çağrı Tokalı
Kırklareli'ni çok sevdiklerini söylediler.
“Düzensiz Düzenbaz” adlı filmin yapımcı firması Batı Yatırım. Firma yetkilileri Mükemmel bir film çekebilmemiz  için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyorlar. Sizin aracılığınız ile  sanat dostu Batı  yatırıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
21 Ocak Cumartesi günü başlayan çekimlerimiz gece gündüz ve soğuk hava şartlarına rağmen  devam ediyor. Filmin Başrol oyunculuğunu  Sinema ve dizi filmlerden tanıdığınız Ömer Gecü üstleniyor.  Oyuncu kadromuzda, sanatsever  halkımızın sinema ve televizyon dizilerinden iyi tanıdığı; Metin Keçeci, Özkan Ayalp,Tayfun Sav, Çağrı Tokalı, Özge Özdemir ve Sancak Bayraktar’da yer alıyor. Set ekibimiz 18 kişilik oyuncu kadrosu ve 25 kişilik reji  ekibiyle yılın en iyi komedi macera  filmi olmaya aday hepimiz  “Düzensiz Düzenbazlar” için büyük özveriyle çalışıyoruz.” dedi.

Kırklareli’nde başlayan çekimler, Kırklareliler tarafından ilgi ile izlenirken, kendileriyle görüştüğümüz bir çok vatandaş Kırklareli’nde bir sinema filmi çekilmesini sevindirici bulduklarını söylediler. 
Ömer Gecü
Metin Keçeci
Çağrı Tokalı
Özge Özdemir
Özkan Ayalp
Sancak Bayraktar
Sancak Bayraktar








Hiç yorum yok: