11 Ocak 2011 Salı

TELEKOM İL MÜDÜRÜ ŞÜKRÜ ŞIK " YAYLA MAHALLESİNDEKİ VATANDAŞIN KAYIPLARI TELAFİ EDİLECEK"

Yayla Mahallesi sakinleri son iki aydır ne telefonlarını ne de internetlerini kullanabiliyorlar. Türk Telekom kablolarını çalan hırsızlar  burada yaşayan Vatandaşımıza büyük mağduriyet yaşattılar. Türk Telekom yetkilileri Vatandaşın mağduriyetini önlemek için çareyi kabloları yeraltına almakta buldu. Ancak yeraltına alınan  kabloları da çalan hırsızlar Telekom yetkililerini şok etti.
Yetkililer Emniyet Müdürlüğü’ne gerekli ihbar ve şikayetlerde bulundular. Durum Vatandaşı da, Telekom’u da, Emniyet’i de çileden çıkardı.  Tüm çabalarına rağmen Vatandaşın mağduriyetini önleyemeyen Türk Telekom İl Müdürlüğü ise hırsızlarla nasıl baş edeceğinin planlarını yapmaya başladı adeta.
2010 yılının Kasım ayından beri hizmet alamayan vatandaş hırsızlığın faturasını da ödemek zorunda kaldı.   Telekom’la yaptıkları sözleşme gereği almadıkları hizmetin bedelini ödeyen Vatandaş şimdi Telekom’a mı, yoksa hırsıza mı kızacak onu da bilmiyor.
 Türk Telekom İl Müdürü Şükrü Şık kayıpların telafi edileceğini söyleyerek; “ Hizmet alamayan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Alamadıkları hizmetin süresi hesaplanarak sözleşme gereği ödedikleri  ücret faturalarından düşülecektir. Birçok eve hizmet vermeye başladık. Süratle çalışarak hizmet alamayan diğer abonelerimize de en kısa zamanda hizmet vereceğiz. Bu sorunların yaşanmaması için hırsızların yakalanarak   haklarında  işlem yapılması gerekiyor. Devam edecek hırsızlıklar   içinde  mahallede yaşayan vatandaşımızın  ihbarda bulunup Emniyetle iş birliği içinde olması şart. “ dedi.  

Hiç yorum yok: