18 Ocak 2011 Salı

AS BİLGE BİLGİSAYAR KURSUNDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI.

* İlk Kanı As Bilge Bilgisayar kursu sahibi Servet Bedir verdi.

As Bilge Bilgisayar Kursu ve Kırklareli Matbaacılık sahibi Servet Bedir Kızılay'la birlikte kurs binalarında kan bağışı kampanyası düzenledi.
Konu hakkında kendisiyle görüştüğümüz Servet Bedir Kırklareli Haberci'ye şu açıklamayı yaptı: " As Bilge Bilgisayar kursu olarak kan bağışı projemiz için Kızılay'a talepte bulunduk. Talebimiz olumlu karşılandı. Bilgisayar kurs binamızda hazırlanan  kan verme yerinde Öğrencilerimizle birlikte kan vermeye başladık. Öğrencilerimizin kan bağışı ile başlayan kampanya,  çevrede bulunan esnaf arkadaşlarımız ve  vatandaşımızın katılımıyla sürüyor.  Sosyal sorumluluk projemize katılan öğrencilerimize de, vatandaşımıza da teşekkürlerimi sunarım.
Kan  bağışında bulunanlar, kan vererek insan  hayatının kurtulmasına   katkı sağlıyor   ve çok kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Allah kan veren herkesten razı olsun." dedi.
Bedir Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başka çalışmalarının da olduğunu ve çok yakında değişik projelerini hayata geçireceklerini de ifade etti.

Haber: Faruk Ceylan
Fotoğraflar: Ömer Yüzüağca

Hiç yorum yok: