27 Ocak 2011 Perşembe

erdem karakoç'tan MHP il başkanı şaban savaşan'a ziyaret.

İstanbul Ülkü Ocakları  eski başkanı Erdem Karakoç Kırklareli MHP İl başkanı Şaban Savaşan’ı ziyaret etti. Kendisiyle görüştüğümüz Erdem Karakoç MHP’nin Kırklareli’nde verdiği seçim startı dolayısıyla Başkan savaşan’ı ziyaret ettiklerini, Kırklareli’nde MHP’nin en az bir milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını söyleyerek şu açıklamayı yaptı. “ Ülke çapında başka partilerde olan ve aktif siyasetten elini çeken ülkücüler arasında  toparlanma çığ gibi büyüyor. Dava arkadaşlarımda, Ülkemizin insanı da bu iktidarın alternatifinin MHP’si olduğu gerçeğinde birleşiyor. Kırklareli’nde de partimizin gördüğü teveccühle en az bir milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz.
Çalışmalarımız Trakya’nın bu güzel ilinde ikinci milletvekilini çıkarmak için olacaktır.” Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Devlet ve Milletin bekası için güç birliği" çağrısına katılan İstanbul’un çeşitli bölgelerinde "Devlet ve Milletin bekası için güç birliği" çerçevesinde ülkücülerin bir araya gelmesini sağlayan İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Erdem Karakoç rekor katılımla bir toplantı daha düzenledi. Pazar sabahı Eyüp Sultan Camisinde buluşan 4 bin ülkücü, sabah namazını kıldıktan sonra Feshane Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.
Erdem Karakoç, Kazım Ayaydın, Davut Haskırış, Bahtiyar Çelik, Orhan Atmaca ve Fahrettin Can’dan oluşan kurulun sunduğu kahvaltılı toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) yeni ve eski Yöneticilerinin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, İşadamları, sanatçılar ve Mahalle Muhtarları katıldı.
Karakoç  İstanbul’da  4000 eski Ülkücünün bir araya gelerek düzenledikleri kahvaltıyla İstanbul’da da seçim startını verdiklerini belirtti. Toplantının açılış konuşmasını yapan İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı Erdem Karakoç, “Burada buluşmamızın nedeni, dağınıklığa set çekmeye dönük bir kamuoyu oluşturmaktır. Biz kimseye akıl vermiyoruz. Biz vicdanlara sesleniyoruz. Gönlümüz, bayrağımızın boynu bükük dalgalanmasına razı olmadığı için, çırpınıyoruz” dedi.
ÜLKÜCÜ VİCDANLARA SESLENİYORUZ
Büyük Birlik Partisi İstanbul eski il Başkanı Bahtiyar Çelik, ''Ben hiç bir partinin üyesi değilim, ben ülkücüyüm, ülkücü vicdanlara sesleniyorum, Türkiye'nin gidişatı hayra değildir. Ülkücülerin ve Alperenlerin birliği her şeyi hayra çevirebilir onun için hem kamuoyuna hem yetkililere sesleniyorum; Ayrılığa son verip bu kötü gidişatı durduralım'' dedi.
BİZ BBP’LİLER, MHP BÜNYESİNDE TOPLANMAYA KARAR VERDİK
BBP İstanbul eski İl Başkanı İsmail Türk de, buluşmaya ilişkin, şu görüşlerini dile getirdi, "Kürt açılımı meselesinden dolayı Türkiye'de suç işleyenler, kanunları yok sayanlar kahraman muamelesi görmektedir. Bunlar gizli vaatlerin sonucudur. Biz de eski BBP'liler olarak ülkenin bu manada beka sorunu taşıdığını gördük. Ülkenin bölünmez bütünlüğü, tartışılmaz, bağımsızlığı, Türk dili bağlamında MHP bünyesinde toplanmamız gerektiğini düşünüyorum. MHP, milliyetçi dünya görüşüne sahip tabanın iltifatına mazhardır. Siyasi anlamda güç, burada. Dolayısıyla milliyetçilerin bölünen her oyunun bu ülkeye ihanet edenlere güç verdiğini düşünüyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin güç birliği çağrısına kayıtsız şartsız icabet edeceğim.”dedi. Türk, Haziranda yapılacak 2011 seçimlerinde oylarını MHP'ye vereceklerini anlatarak, "Kahvaltıda toplanan 4 bin kişinin çoğu MHP dışındaki ülkücülerdir. Hergün Gazetesi sahibi Ali Sahir Nariç, Taş Medreseden Samet Karakuş, İsmet Koçak gibi büyüklerimiz anayasa oylamasında ‘hayır’ dememişlerdi. Ama artık bıçak kemiğe dayandı. Hiç birimizin 3 hilallı bayrağın mahzunluğuna rıza göstermemiz mümkün değildir. Bu güç birliği davetine icabet ediyoruz. Bu seçimlerde oylarımız MHP'yedir" şeklinde konuştu.


KAMU-SEN İSTANBUL İL BAŞKANI HANEFİ BOSTAN MİLLİYETÇİ KADROLAR BERTARAF EDİLMEK İSTENİLİYORTürk Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı Hanefi Bostan da, yıllardır İstanbul'da kamu çalışanlarının haklarını korumak için mücadele içinde olduklarını belirterek, milletin birlik
ve bütünlüğünün tesisi için mücadele eden kadroların hükümet tarafından bertaraf edilmek istendiğini öne sürdü. Bostan, "Bütün milliyetçiler, vatanseverler tek bir bayrak altında toplanmalıdır" diye konuştu
Haber: Faruk Ceylan/Adem İbrahim Önder

Hiç yorum yok: