17 Ocak 2011 Pazartesi

chp genel başkan yardımcısı erdoğan toprak " bu iktidar terörü cesaretlendiriyor"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak,Seçim çalışmaları Kapsamında ziyaret ettiği CHP İl Başkanlığında Yaptığı Konuşma da, Kırklareli'nin Gelişmekte olan bir İl  Olması Gerekirken, Göç veren bir şehir Haline geldiğini  belirtti.
CHP Genel başkan yardımcısı Erdoğan Toprak, “1900'Lerden Bu günlere çok sıkıntılı günler oldu.  Ama hiçbir dönemde bu kadar pervasızca bu ülke  rayından çıkarılma  noktasına gelmedi” dedi.
 Genel Başkan Yardımcısı Toprak, bir çok Tarım ürününün  ithal edilmeye başlandığını belirterek  “Türkiye’nin  bu yapıyla bir yere gelmesinin  mümkün olmadığını ifade ederek,
İktidarın görevi devraldığında 247 milyar dolar olan dış borcun, bugün 550 milyar doları geçtiğini öne süren Toprak, “Buna da 'istikrar' diyorlar. Sıcak parayla tefecilik yaptırarak, ülkeyi tefeci gibi 'yönetmeye istikrar deniyor. Bir tanesi çıkıp sorması lazım, bu kadar devletin malını mülkünü sattınız, bu kadar da borçlandınız, hangi yatırımı yaptınız? Bu iktidar yönetimi devraldığında terör yok denecek kadar azdı ama bugün yüzleri aşan şehit cenazeleri geliyor.  Bu iktidar terörü cesaretlendiriyor.. Bu iktidar terörü cesaretlendirmeseydi,  teröristin ayağına gitmeseydi,Türk yargısını, mahkemesini kullanmasaydı, Habur Gümrük Kapısı'nda, o teröristi otobüsün üstüne çıkartıp zafer işaretleri yaptırmasaydı, terör bu kadar azmazdı. Hainler böyle kadar pervasızca davranamaz, evlatlarımızı şehit edemezlerdi.” diye konuştu.

Hiç yorum yok: