8 Ocak 2011 Cumartesi

Milletvekili Sarıçam: "Kırklareli'nde malesef arıtma tesisi yerine heykel ve kule yapılıyor" Dedi


Sarıçam"Malesef arıtma tesisi yerine heykel ve kule yapılıyor"

Milletvekili Sarıçam, İlçe Başkanı Hamit Orakçı ve
AKP Kadın kolları temsilcileri ile esnaf ziyaretinde bulundu.
AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli'nde 5 yıldır içme suyunun kalitesinin bozulduğunu ileri sürerek, “Kırklareli’nde maalesef arıtma tesisi yerine heykel ve kule yapılıyor” dedi.

Sarıçam, esnaf ziyaretleri sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, içme suyunun bulaşık ve çamaşır yıkamada bile kullanılmaya tiksinildiğini, buna rağmen kalitesiz su sorunu için hiç bir adım atılmadığını iddia etti. Sarıçam: “Belediye Başkanlığı, parti ve bizim idaremiz dışında olduğu için çok fazla yardımcı olamıyoruz. Ben her zaman şunu söylüyorum, neye ihtiyacınız varsa söyleyin yapalım. Gerçekten paramız var, projelerimiz var, yapabilecek gücümüz var, yapıyoruz da. Yeter ki vatandaşımız istesin bizde yapalım.”
Esnafın belediyecilik hizmetlerinden dert yandığını ifade eden Sarıçam:
 “Kırklareli’nde son 5 aydır insanlarımızın içtiği su kalitesi maalesef içilmeyecek kalitede. Su konusunda yapılması gereken işler var, biz 4 yıldır diyoruz ki paranız yoksa gelin İller Bankasından size kredi çekelim, kötü suyu ortadan kaldıracak yeni bir arıtma sistemi kuralım. Bu konuda adım atılmıyor. Kırklareli’nde maalesef arıtma tesisi yerine heykel ve kule yapılıyor. Belki bundan da memnun olan insanlar vardır, bunlarında yapılması gerekiyor ama herkesin kullanmak zorunda olduğu su sorunu önem arz etmektedir. Nasıl olsa seçiliyoruz mantığından kurtulmak gerekiyor”

Hiç yorum yok: