6 Ocak 2011 Perşembe

Kırklarelispor 10 Ocak'ta Antalya'da kampa giriyor.

*Bilgin Erdem " Zirve mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadele şampiyonlukla sonuçlanacaktır."

Kırklarelispor, 10 Ocak Pazartesi günü Antalya'da kampa girecek.  Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem konula ilgili  yaptığı açıklamada: “Lige çok iyi bir başlangıç yaptık Kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlarla avantaj yitirdik. Ancak zirve yarışından kopmadık. Liderle aramızdaki 7 puan fark üç puanlı sistemde kapanmayacak bir fark değil. İkinci yarı, ilk yarıda yaptığımız hataları yapmayarak zirve mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadele şampiyonlukla sonuçlanacak ve Kırklarelispor 2. lige çıkacaktır.Taraftarımıza buradan seslenmek istiyorum. Biz inandık, sizde inanın. Son maça kadar desteğinizi esirgemeyin. Sizler bizim sahada on ikinci oyuncumuzsunuz” dedi.
Antalya’da  iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini de belirten Erdem,
Bir hafta sürecek kampta takımın motivasyonunun artacağını belirterek: “ Yönetimin Transfer çalışmaları sürüyor. Hafta sonuna kadar transferleri bitirip yeni gelecek  Oyuncularımızla  birlikte kampa girmek istiyoruz. Antalya kampındayken de transfer çalışmaları devam edecek” dedi.
Başkan Volkan Can’da takımda eksiklerin Teknik Direktör Bilgin Erdem tarafından yönetime bildirildiğini, transfer için görüşmelerin devam ettiğini söyleyerek: “ İsim açıklamak istemiyorum. Yönetimimizle hocamızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Transfer ettiğimiz futbolculara imza attırdıktan sonra isimlerini basınla paylaşacağız. Görüşmeler sürerken isim açıkladığımızda, rakiplerimiz fiyat yükselterek transferi zorlaştırıyor, ya da bizim talip olduğumuz futbolcuları başka takımlar alıyor. Bu geçmişte hep böyle oldu. Bunun için transferi gizlilik içinde yürütüyoruz.” Dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hakan güvençer ismi üzerinde durulduğunu duydum umarım doğrudur çünkü kendisi bu takım için en doğru en isabet transfer olur inşallah bu iş biter şimdiden hayırlısı olsun