8 Ocak 2011 Cumartesi

KIRKLARELİ'NDE 39 GENÇLİK'TEN ŞOK AÇIKLAMA..!


 
Dakika 39, 39 Gençlik taraftarı, konfeti yağmuru

Kırklarelispor taraftar grubu 39 gençlik face sayfasından yaptığı şok açıklama ile herkesi şaşırttı. Kendi sahamızda, deplasmanda,  yağmur’da, karda Kırklarelispor’u yalnız bırakmayan 39 gençlik grubunun
 uzun bir süre, beklide hiçbir şekilde, sayfalarında Kırklarelispor yayını yapmayacaklarını,bu kararı ise Kırklareli’li futbolculara gereken önemin verilmediği için aldıklarını açıkladılar.
Kendileriyle görüştüğümüz gençler, transfer konusunda yaşanılanlarla, Kırklareli’li futbolcuların iyi oynadıkları halde takımda yer bulamadığını, bu konuda Bilgin hocanın onları görmezden geldiğini ve yönetimin de  bu konuda bir yaptırım uygulamadığını söylediler. Kendi takımının taraftarı, takımını desteklemekten vazgeçer mi? diye sorduğumuz gençler: “O zaman kendi takımımızın çocuklarına forma verilsin. Dışarıdan transfer yapana kadar birazda kendi çocuklarını kazanmaya çalışsınlar. Tabi ki transfer yapacaklar ama bu takımda oynayacak olan, forma için mücadele eden, idmanlarda çok çalışan Kırklareli’li çocuklara neden şans verilmiyor” dediler. Kırklarelispor taraftar grubu sayfasında yayınladığı açıklama şöyle:  "  39 Gençlik sayfamızda uzun bir süre belki belki bundan sonra hiç bir şekilde Kırklarelispor hakkında yayın yapılmayacaktır. Nedeni ise devre arası transfer konusunda yaşanılanlar Kırklareli çocuklarımıza iyi oynadıkları halde takımda 1 yarı boyunca yer verilmemesi, antremanlarda çok çalıştılar ama yer verilmedi. Devre arası geldi... "
Bu açıklamadan sonra  Taraftar sayfada zehir zemberek yorumlar yapmaya başladı. Seviyenin kaçtığı  tepkili yorumlarında bulunduğu Çok sayıda yorumdan bir tanesi ise şöyle: 

Şampiyon olan kadro. Bir maçtan sonra galibiyet sevinci.
 “ Bizde vefa diye bir şey var. Bilmem Bilgin hoca bunu biliyormudur. Tabiki teknik patron o dur. Kararları o verecektir.Birileri gidecek, birileri kalacaktır ama Tayfun abiye yapılan hiç hoş olmadı. Düzce’deki  ilk maçta sakatlandı. Daha sonra takımın yanında manevi olarak destek verdi. KAPTANA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE. Şimdi iyileşti. İyileşmenin morali ile tam toparlanacakken, sana teklif var gidebilirsin deniyor. Varmı böyle bir vefasızlık. Bilgin Erdem’i Bilgin Erdem yapan Caner’dir, Emre’dir, Hakan Güvençer’dir, Deniz Sert’tir, büyük kaleci Serkan Erbay’dır. Ben taraftarım.ama duygusal olarak yazmadım bu yazıyı Kırklarelispor taraftarı olarak  VEFA sahibi olduğum için yazdım.  Bende bundan sonra bu takım hakkında hiçbir destekte bulunmayacağım ve yorum  yapmayacağım ve kesinlikle maçada gitmeyeceğim. Bu hata düzelene kadar. Herkese saygılar arkadaşlar” Şimdi gözler Yönetim de. Yönetimin bu tepkiler karşısında neler yapacağı ve  taraftarının gönlünü almak için alacağı tedbirler merakla bekleniyor.
KIRKLARELİ HABERCİ'DEN "LÜTFEN SAKİN OLUN"
Değerli Kırklarelispor taraftarı. Bize telefon ve mail yolu ile gelen tepkilerinizin hepsini burada yayınlamamız mümkün değil. Bir çoğu da düşünmeden aktarılan duygular. Lütfen sakin olun. Kırklarelispor büyük bir camiadır. Sorunlar mutlaka çözülür. Öfkeyle kalkıp, zararla oturmayalım.  Kırklareli Haberci ekibi olarak hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.


Hiç yorum yok: