10 Ocak 2011 Pazartesi

KIRKLARELİSPOR TRANSFER BOMBALARINI PATLATTI.

*Başkan Volkan Can tranfere altı futbolcuya imza attırarak başladıklarını,transferin devam ettiğini açıladı.
Kırklaerispor Kulüp Başkanı Volkan Can transfere altı futbolcuya imza attırarak başladıklarını kaleci transferi için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Kendisiyle görüştüğümüz Başkan Can Kırklareli Haberci'ye şu açıklamaları yaptı:   " Son günlerde takım ve hocamız hakkında spekülasyonlar yaratılımakta. Ancak bunlar Kırklarelispor'a zarar vermektedir. Unutulmaması gereken bu takım kıt imkanlara rağmen şampiyonluk mücadelesi vermektedir. Benim ricam Şampiyonluk mücadelesi devam ederken takımın motivasyonunu bozacak davranışlarda bulunulmamasıdır. Biz Kırklarelispor ve taraftarımız  için yapılması gerekenin en iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz. Bu gayretimiz desteklenirse sonunda Şampiyon olup hepimiz sevineceğiz.
İkinci yarı için Takımımızı  altı transferle takviye ettik. Gölcükspor'dan solbek Yavuz ve  solaçık Gürkan Alp, Çanakkale Dardenel'den forvet Abuzer,Bozhöyük'ten Sağaçık Özgür,Denizli'den forvet Doğanay ve Keşanspor'dan Hakan Güvençer'e imza attırarak kadromuza dahil ettik. Gümüşhanespor'a tranfer olan kalecimizin yerine iyi bir kaleci almak için görüşmelerimiz devam ediyor. Sanıyorum bu gün ya da yarın kaleci transferini de sonuçlandıracağız" dedi.

Haber: Faruk Ceylan / Kırklareli Haberci

Hiç yorum yok: