13 Ocak 2011 Perşembe

KIRKLAR BOMBA GİBİ... kırklarelispor kampta yaptığı ilk hazırlık maçını 6-0 kazandı.

10 Ocak'ta Antalya Kemer Rose hotelde kampa giren Kırklarelispor sakat Ufuk dıışında günde çift idmanla tam kadro ikinci yarıya hazırlanıyor.
Kampta takımın başında bulunan Futbol Şube sorumlusu Bahadır Sucuoğlu ve  Yönetim Kurulu üyesi Caner Sungur'dan Kırklarelispor hakkında bilgiler aldık. Az önce telefonla görüştüğüm Sucuoğlu ve Bahadır Kırklarelispor'un çok iyi durumda olduğunu, yeni transferlerinde takıma çok çabuk uyum sağladığını belirterek Kırklareli'ne bomba gibi döneceklerini ve Şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söylediler. Hotelin ve hotel sahasının çok güzel olduğunu, personelinde iyi bir hizmet sunduğunu belirten Sucuoğlu ve Sungur, aynı hotelde altı takımın daha kamp yaptığını ancak hiç bir takımın Kırklarelispor kadar disiplinli ve hırlı lige hazırlanmadığını ifade ederek;" Bilgin hoca nezaretinde lige hazırlanan takımımız tam bir kolej takımı gibi. Burada güzel bir form ve hava yakaladık. Lige çok iyi motive oluyoruz" dediler.

Bu gün Bal ligi takımlarından Tunceli Dersimspor'la bir hazırlık maçı yapan Kırklarelispor rakibini 6-0 yendi.
Maç kadrosu, ilk yarı da fazla forma şansı bulamayan ve takıma yeni katılan futbolculardan oluştu.
Hazırlık maçında Kırklarelispor şu kadroyla mücadele etti: Hayrettin, Tayfun, Koray,Hasan Erdi,Göksel,Emrah,B.Yavuz,Anıl,Görkem,K.Yavuz ve Korhan.
Kırklarelispor'un gollerini, Koray,Korhan,Emrah,K.Yavuz (2gol),  ve oyuna sonradan dahil olan Mehmet Ali kaydetti.
Kırklarelispor Yarın Bingöl Belediyespor,Cumartesi günüde Denizli Belediyespor ile birer hazırlık maçı daha yapacak ve   Kırklarelispor'un kampı Pazar günü sona erecek.

Futbol Şube Sorumlusu Bahadır Sucuoğlu Tayfun'un takımda olmadığı hakkında bazı söylentiler duyduklarını, Tayfunun kamp kadrosunda olup, Tunceli maçında forma giydiğini söyledi.
Neşe içinde geçen kampta, Kırklarelispor'lu futbolcuların,  ikinci yarıyı iple çektekleri de ifade edildi.

Görüşmemizin sonunda  Bilgin hoca, yardımcı antrenörler,Kırklarelispoır'lu futbolcular ve Bahadır Sucuoğlu ile Caner Sungur, Kırklareli'ne ve Kırklarelispor'u sevenlere selam gönderdiler.

Hiç yorum yok: