30 Ocak 2011 Pazar

kırklarelispor deplasmanda da vurdu. keçiören 0 kırklarelispor 2

İkinci yarıya 5-1'lik Isparta galibiyeti ile fırtına gibi bir başlangıç yapan Kırklarelispor Ankara Keçiören deplasmanından da 2-0 galibiyetle döndü. Futbol Şube sorumlusu Bahadır Sucuoğlu ve Spor yazarı Sercan Dönmezle yaptığımıuz telefon görüşmelerinden, Kırklarelispor'un baştan sona çok üstün bir oyun oynadığını, inanılmaz goller kaçırarak, adeta gol kaçırma rekoru kırdığını öğrendik. Sucuoğlu en az 5-6 net gol pozisyonunun olduğunu söylerken, Sercan Dönmez, ise  "8-0, 10-0 bitmesi gereken bir maçtı " açıklamasını yaptı.
Maçın golleri 10. dakika ve 37 dakikada Korhan'dan geldi. Kırklarelispor, Lider Afyon'un Orhangazi ile berabere kalarak, iki puan kaybetmesiyle liderle arasındaki puan farkını beşe düşürdü.
39 gençlik gurubundan 60-70 kişilik bir taraftar gurubu Kırklarelispor'u Anakara'da yalnız bırakmadı. Kar yağışı nedeniyle saha temizleme çalışmalarına 39 genlik gurubunun da yardım etmesi taktirle karşılandı.
Gurupta Afyon 42 puanla liderliğini sürdürürken, ikinci sıradaki Kırklarelispor'un puanı 37, üçüncü sıradaki Sivas'ın puanı 36, dördüncü  ve beşinci sıradaki Altınordu ve Gümüşhane'nin  puanı 35, altıncı sıradaki Anadolu Üsküdar'ın puanı da 34.

3.lig 2. gurupta toplu sonuçlar:

Gümüşhanespor 2 -0 Anadolu Üsküdar
Beykozspor 1908 2 - 3 Altınordu
Darıca Gençler Bir. 2 - 0 Trabzon Yalıspor
Ispartaspor 0 - 1 Oyak Renault
Kahramanmaraşspor 0 - 1 Sivas 4 Eylül Bld.
Keçiören Sportif A.Ş. 0 - 2 Kırklarelispor
Orhangazispor 1 - 1 Afyonkarahisarspor

Yimpaş Yozgat 2-0 Batman petrol    

Haber: Faruk Ceylan

Hiç yorum yok: