25 Ocak 2011 Salı

geçen hafta kırklareli haberci de en çok okunan haber ve yazılar

Geçtiğimiz hafta Kırklareli Habercide en çok okunan haber ve yazılar içinde birinci sırayı Tribün köşesinde "Kocaeli'nden, Tekirdağ'dan, Kırklareli'nden mesaj var" başlıklı yazı, ikinci sırayı "Kırklarelispor Yeni transferlerini basına tanıttı." başlıklı haber, üçüncü  sırayı   " Kırklarelispor yönetiminden Vali   Öner'e ziyaret" başlıklı haber, dördüncü sırayı "Alkol tüketiminde lideriz" başlıklı haber ve beşinci sırayıda  " Bu sefer 15-0 olmadı" başlıklı haber almıştır.
Okuyucularımıza duyurur, teşekkür eder,sevgi ve saygılarımızı sunarız.

tribün
KOCAELİ’DEN,TEKİRDAĞ’DAN VE KIRKLARELİ’DEN  MESAJ VAR. EMRAH KOYUNCU’NUN MESAJI  İLGİNÇ VE UYGULANABİLİR.
 “YEŞİL BEYAZ KIRKLARELİ”
Faruk ceylan


Çok değerli okurlarım. Kişisel mailime ve Kırklareli Haberci’ye  her gün çok sayıda  dilek ve öneri mesajı geliyor. Gelen mesajlar  arasında Kocaeli’nden ilginç ve uygulanabilir bir öneri geldi. Bunu sizinle paylaşıyor ve tüm Kırklarelispor’u sevenleri uygulamaya davet  ediyorum.
Kocaeli Üniversitesi, Beden Eğitimi bölümü öğrencisi Kırklareli’li kardeşimiz Emrah Koyuncu, Kocaeli’nde herkesin şehri Kocaelispor bayraklarıyla donatıp hem takımı hem de Kocaeli’nde yaşayanları havaya sokup takımlarına desteği arttırmak için çabaladıklarını
KIRKLARELİSPOR YENİ TRANSFERLERİNİ BASINA TANITTI.

Faruk ceylan
Kırklarelispor, dünkü antremanda yeni transferlerini Basına tanıttı. Yeni transferlerin Basına tanıtılmasında, Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, Antrenör Bilgin Erdem ve Kaleci Antrenörü Ali hoca da hazır bulundu.
Kırklarelispor’un  yeni transferleri, tek tek kendilerini tanıtarak Kırklareli Basını ile tanıştılar.
Yeni tranferler şu isimlerden oluşuyor: Özgür Sürekçi Bozhöyük, Doğan Ayuzun Denizli, Abuzer Gaffur Toplıs Çanakkale,Yavuz Ayazoğlu Gölcük, Mehmet Cinper Pendik (Kaleci).
Kırklarelispor Yönetiminden, Vali Öner'e Ziyaret
Kırklarelispor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Can ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ali Haydar  Öner'i makamında ziyaret etti.
Vali Öner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Dileğimiz  Kırklarelispor şampiyon olsun,  Şampiyonluk bir hedeftir ama sizler daha büyük hizmetler veriyorsunuz. Gençleri bir dakika bile olsa kötü alışkanlıklardan alıkoysak bizler için güzel olan budur. Kulüplerde bunu çok iyi yapıyor. Hedefin yanı sıra büyük hizmetler vermiş oluyorlar' dedi.
Vali Öner daha sonra Kulüp Başkanı Can'dan takım hakkında bilgiler aldı.

Alkol tüketiminde lideriz
Başbakanlık'a bağlı Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü (ASAGEM) tarafından gerçekleştirilen 'Aile Çalıştayları' sonuç raporuna göre Trakya alkol tüketiminde lider. 
İç göç, yoksulluk, erken yaşta evlilik, boşanma, çocuk sayısı, engellilerin sorunları, kadına yönelik şiddet, sigara bağımlılığı gibi sorunların incelendiği raporda, Türkiye'nin 'Alkol haritası' da yer aldı. Araştırma sonuçlarına göre; en az t Güneydoğu'da. Türkiye'de en fazla alkolü Batı Marmara Bölgesi tüketiyor. Her yüz kişiden 23'ü alkollü içki kullanıyor. Batı Marmara'yı, Ege Bölgesi (yüzde 19) ve İstanbul (yüzde 18) izliyor. En az alkol tüketen bölge yüzde 3'lük oranla Güneydoğu Anadolu Bölgesi. Yurt genelindeki alkol kullanım oranı ise yüzde 13 olarak belirlendi.
bu sefer 15-0 olmadı... namağlup babaeskispor istasyonspr'u 3-0 yendi ve ünvanını korudu.

Kırklareli Süper Amatör Ligde namaglup  lider durumda bulunan  Babaeskispor, deplasmanda İstasyonspor'u 3-0 mağlup etti
Ligin ilk yarısında İstasyonspor'u 15-0 mağlup eden Babaeskispor, Ligin ikinci yarısında rakibini üç golle yenerek  üç puanın sahibi oldu ve namağlup ünvanını korudu.


Hiç yorum yok: