11 Ocak 2011 Salı

KIRKLARELİ HABERCİ 500 OKUNMA SINIRINA DAYANDI.

1 Eylül 2010'da yayım hayatına geçen Kırklareli Haberci, günlük 80-100 arası okunurluğunu kademeli olarak arttırarak 500 sınırına dayandı. Dün akşam itibariyle 461 kişi Kırklareli Haberci'yi okudu. Site istatistiklerine göre "Kırklarelispor transfer bombalarını patlattı" ve  "TRİBÜN (39 gençlikten şok tepki)"  haber ve köşe yazıları en çok okunan yazılar  oldu.Dün akşam itibariyle Transfer haberi 170 defa, TRİBÜN köşe yazısı da 161 defa okundu. Her gün okunma oranını arttıran Kırklareli Haberci 1 Eylül'den 10 Ocak'a kadar toplam 5118 defa okundu. Kırklareli haberci okurlarına duyurur, teşekkürlerini sunar.

Faruk Ceylanfarukceylan39@gmail.com

 


KIRKLARELİSPOR TRANSFER BOMBALARINI PATLATTI. 

(170 defa okundu)

*Başkan Volkan Can tranfere altı futbolcuya imza attırarak başladıklarını,transferin devam ettiğini açıladı.

Kırklaerispor Kulüp Başkanı Volkan Can transfere altı futbolcuya imza attırarak başladıklarını kaleci transferi için de görüşmelerin devam ettiğini söyledi.


tribün
39 GENÇLİK’TEN ŞOK TEPKİ
(161 defa okundu)
Faruk ceylan
Önceki gün Kırklareli 39 Gençlik grubunun face sayfalarından yapmış olduğu açıklama Kırklareli’nde şok etkisi yarattı.
 Kırklarelispor’un geçen yıl şampiyon olmasında, bu yıl 3. ligde zirve mücadelesini sürdürmesinde payı olan 39 gençlik  bundan sonra sayfalarında Kırklarelispor’la ilgili uzun bir süre yayın yapmayacaklarını  açıkladılar.  Gerekçe olarak da  Kırklareli’li futbolcuların çok çalıştığı  halde  kendilerine forma verilmediğini gösterdiler.

Hiç yorum yok: