31 Aralık 2015 Perşembe

Spor İl Müdürlüğünden Sporcuya Tam Destek


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muammer Aydın; “Bakanlığımızın gençlere sunduğu imkanlardan Kırklareli’ni de faydalandıracağız.”
Tha-Kısa bir süre önce göreve başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muammer Aydın, eski bir profesyonel futbolcu. Sporun içinden gelmiş olmanın avantajı ile sporcu yapısını  iyi bilen  İl Müdürü Aydın, Kırklareli için hedeflerinin olduğunu, sporun tüm dallarında Milli sporcular yetişmesi için genç sporculara her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muammer Aydın, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Faruk Ceylan’a, maddi kaynak olmadığı için Amatör sporcuların başarı elde etmesinin çok  zor olduğunu, mali kaynağın  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince sağlanarak Amatör sporcuların başarı elde etmesinin sağlandığını anlattı. Aydın, Bakanlığın sporcu yetişmesi için ciddi yatırımlar yaptığını da söyledi.
İl Müdürü Muammer Aydın, Kırklareli’de sporun her dalında   büyük bir potansiyel olduğunu belirterek;  “Geçmişte Kırklareli’den ferdi spor dallarında çok sayıda milli sporcu yetiştiğini öğrendim. Ferdi sporlarda hala büyük  potansiyel var, bu potansiyeli değerlendirip, gençlere imkan verildiğinde Türk sporuna katkı sağlayabilecek sporcuların yetişmesi mümkün. Yeteneklerin imkansızlıktan yok olup gitmesine izin vermeyeceğiz . Bakanlığımızın gençlere sunduğu imkanlardan Kırklareli’ni de faydalandıracağız.” dedi.
Muammer Aydın Kimdir:
1973 yılında Erzurum´da doğdu. İlk, orta ve liseyi Hınıs´ta okudu. Lise´den 1990 yılında mezun oldu. 1992 yılında da Erzurum Sağlık Meslek Lisesi Tamamlama Programı Sağlık Memurluğu bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Van Devlet Hastanesine Sağlık Memuru olarak atandı. Aynı yıl Van 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Ve Spor Bölümünü kazandı. 1996 yılında Atatürk Üniversitesi K.K Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Ve Spor Bölümüne yatay geçiş yaptı. Aynı zamanda kamudaki görevinde de tayin olarak Erzurum Numune Hastanesinde görev yaptı. 1997 yılında üniversiteden mezun oldu. 2001 yılında Bakırköy 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesi´ne Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandı. Bir dönem Okul Müdür Yardımcılığı görevini yaptı. Aynı zamanda 2004-2008 yılları arasında Bakırköy Halk Eğitimi Merkezinde ´Masör Yatiştirme Kursu´ Eğiticiliği yaptı. 2008-2009 yıllarında Beylikdüzü Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılı Eylül ayında Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Sekreterliği görevine atandı. Aralık ayında tekrar Bakırköy 70. Yıl Sağlık Meslek Lisesine Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandı. Şubat 2010´da Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde Şube Müdürü olarak göreve başladı. 

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Nationel Sport Academia(NSA)´da Spor Yönetimi alanında doktorası devam etmektedir. Profesyonel Futbol geçmişi olan, Masaj Uzmanlığı da yapan Muammer AYDIN çeşitli kurum ve kuruluşlarda Spor, Sağlık, Alternatif ve Tamamlayıcı Tıp alanlarında seminerler verdi. Evli, Dilruba adında kızı, Yusuf Efruz ve Ali Yağız  adında da iki oğlu vardır

Hiç yorum yok: