5 Aralık 2015 Cumartesi

Poyraz Dizisinin Albay Cevheri Pınarhisar’daydı


Televizyonların sevilen dizisi Poyraz’ın Albay Cevher karekteri, Ceyda Düvenci’nin babası  İsmail Düvenci, eşi Zümrüt Düvenci ile birlikte Pınarhisar’a geldi.  Düvenci ailesi Levent İlksen’ın iş yerinde köfte yedi.

THA-Televizyonların sevilen dizisi Poyraz Karayel’in  Albay Cevheri , İsmail Düvenci Pınarhisar’ı ziyaret etti.
Babacan halleri ile izleyiciler tarafından dizinin çok sevilen karekteri  olan  İsmail Düvenci, Pınarhisar’da, Pınarhisarspor Yönetim Kurulu üyesi ve Belediye Meclis üyesi olan  Levent İlksen’in köfteci dükkanını da ziyaret etti.
Meşhur Kırklareli köftesinin lezzetini iyi bildiğini belirten sanatçı İsmail Düvenci, Kırklareli’nin en lezzetli köftesini Levent İlksen’in iş yerinde yediğini söyleyerek; “ Bu lezzeti başka yerde bulmak mümkün değil. Levent harika köfteler yapıyor.  Ben Pınarhisar’a her geldiğimde bu lezzetli köfteyi yiyorum.
Bu lezzeti özledikçe Pınarhisar’a geliyoruz. Böyle de giderse, Pınarhisar’a daha sık geleceğiz. Belli de olmaz sırf bu güzel köftelere yakın olabilmek için bir gün Pınarhisar’a yerleşirsek şaşırmayın.” dedi.
Ceyda Düvenci’nin babası olan Albay Cevher, İsmail Düvenci, Levent İlksen’in köftesini yemeye eşi Zümrüt hanımla birlikte geliyor. Zümrüt Düvenci’de levent’in köftelerini çok beğendiğini,  severek yediğini söylüyor ve ; “Zaten Pınarhisar’a sık geliyoruz. Köftemizi de ağız tadı ile yiyoruz. “ dedi.
İsmail, Zümrüt Düvenci ve Ceyda Düvenci  sık sık Pınarhisar’a geliyorlar. Geliş sebepleri de  Zümrüt hanımın annesi, Ceyda Düvenci’nin anneanesinin Pınarhisarlı olması ve  kabrinin Pınarhisar’da bulunması.
Ceyda Düvenci’nin anneanesi  Fatma Özkan geçmişte Koloğlu İlk Öğretim Okulunda öğretmenlik yapmış. Gençlik yılları hep bu okulda Pınarhisar’da geçmiş.  Merhum Fatma Özkan eski kuşak Pınarhisarlılar tarafından çok iyi tanınan ve sevilen bir öğretmen.




Hiç yorum yok: