11 Aralık 2015 Cuma

2016 Yılında 179 Köye Hizmet Götürülecek




Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi  Bütçesi 45 Milyona yükseldi.  Genel Sekreter Ziya Eser, yeni bütçe ile 2016 yılında 179 Köye arzu edilen en üst seviyede hizmet götüreceklerini söyledi.

THA-Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, 2016 yılı için belirlenen 45 milyon bütçe ile çok güzel hizmetler yapacaklarını bildirdi.
Eser,  yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisi'nce 2016 yılı bütçesinin 45 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi. Bütçe kaynakları bakımından çok iyi noktada olduklarını aktaran Eser, kira gelirlerinin her geçen yıl arttığını belirtti.
İl Özel İdaresi bütçesinin her yıl artmasından dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Eser, bu sayede İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanında bulunan 179 köye daha  hizmet etme imkanı sağladıklarını ifade etti.
Güzel yatırımlara imza atmak istediklerini anlatan Eser sözlerine şöyle devam etti; "Bütçe kaynakları açısından çok iyi durumdayız. Özel idaremizin gelir kaynakları dikkate alınarak ve bir önceki yıl gerçekleşmiş bütçeye bakılarak hazırlandı. Gelir kaynaklarımızı bir önceki yıla göre arttırdığımızdan dolayı mutluluk duyuyorum. 2016 yılı için belirlenen 45 milyon bütçe ile çok güzel hizmetler yapacağız. Yatırımlarımızı da köylerin aciliyeti gerektiren işlerini tespit ederek gerek altyapı gerekse üst yapı çalışmalarını en iyi şekilde yapacağız. Yeni yılda 179 köyümüze arzu edilen üst seviyede hizmetleri en güzel şekilde gerçekleştiririz" diye konuştu.



Hiç yorum yok: