11 Aralık 2015 Cuma

CHP KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI İÇİN İKİ ADAY YARIŞACAK


 
CHP'li kadınlar Başkanını  Pazar günü seçecek
13  Aralık Pazar günü   yapılacak olan  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Serpil Özsevimli ve Gül Şengün adaylıklarını açıkladı

Tha-Geçtiğimiz hafta Merkez İlçe Kongresini yapan Cumhuriyet Halk Partisinin önceki gün yapılan  devir teslim töreninde, 13  Aralık Pazar günü   yapılacak olan  CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için Serpil Özsevimli ve Gül Şengün Kadın Kolları Başkanlığına adaylıklarını açıkladılar.
CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları
 Başkan Adayı Gül Şengün

İlk adaylık açıklaması Serpil Özsevimli’den geldi. Serpil Özsevimli, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yolunda kadınların önemine değinerek, Atatürk’ün izinde, Cumhuriyet Halk Partisinin bu gün olduğundan daha  başarılı olmasına katkı sağlamak amacıyla  aday olduğunu söyledi.
Serpil Özsevimli’nin ardından Kırklareli’nin başarılı  İş Kadınlarından Gül Şengün CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Gül Şengün, Cumhuriyet Halk Partisinin başarı trendini yükseltmesinde kadınların önemli rol oynadığını söyledi ve kadınların mutlak surette aktif siyasette yer almasının önemine değindi.

 
CHP Kadın Kolları Başkanlığının diğer
AdayıSerpil Özsevimli
Başkan Adayı Gün Şengün, siyasette kadınların erkeklerden daha avantajlı olduğunu belirterek, kadınların her mekana her eve rahatlıkla girebilmesinin mümkün olduğunu bu avantajla kadınların  kazanımı arttırdığını söyleyerek, rakibi Serpil Özsevimli’ye başarı dileklerinde bulundu.    

Hiç yorum yok: