13 Şubat 2011 Pazar

Darıca'yıda ezerek yenen Kırklarelispor Şampiyonluğa koşuyor. 2-0

İmparator Bilgin Erdem
"Şampiyon olana  kadar
her maçımız final"

Zorlu maçın İlk dakikalarında iki takımda kontrollü futbolu tercih etti
Kırklarelispor’un 15.dakikada kazandığı firikikte topun başına Osman geçti Osman’ın vurduğu  mükemmel şutu Darıca kalecisi son anda kornere çeldi
dakika 25 Darıca ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Darıca’lı  futbolcu onsekizin  dışından vurdu  top az farkla kale üzerinden  auta çıktı.
dakika 27 de sol taraftan gelişen Darıca atağında forvet oyuncusu Cengiz sert vurdu, top az farkla auta çıktı.
dakika 29 da sol taraftan gelen ortaya  Hayrettin çıktı. Ancak Hayrettin boşa çıktığı için topa hakim olamadı. Darıca’lı futbolcunun  kafa şutu üstten auta gitti.
dakika 35 te sol taraftan gelişen  Darıca  atağında yapılan ortada Hayrettin topu elinden kaçırdı boşta kalan topu  önünde bulan Zait topu bos kale yerine dışarı attı.
dakika 41 de Korhan sol taraftan rüzgar gibi gelirken  düşürülünce  faul atışı kazanan kırklarelispor’da topun basına yine Osman geçti ve Osman öyle mükemmel bir  orta yaptı ki adeta Taner’e alda at dedi. Taner dokundu ve top ağlarla kucaklaştı. Golden sonra futbolcular Kırklarelispor taraftarına koştu ve birlikte gol sevincini yaşadılar. İlk yarı Kırklarelispor’un attığı golle sona erdi.

İlk yarıda temponun yüksek olması ikinci yarıda iki takımı da etkiledi. Oyun orta alan mücadelesi şeklinde  geçerken, zaman zaman sinirler gerildi ve oyuncular arasında  tartışmalar yaşandı.zemin oldukça kötü ve  sertti. Dakika 79 da soldan gelişen Darıca atağında bu gün kalesinde güven vermeyerek riskli hareketleriyle rakip forvet oyuncularına fırsatlar sunan Hayrettin  yapılan ortada topu yine elinden kaçırdı, boşta kalan  topa Ebubekir müdahale etti. Top ağlara giderken, Serkan Sözmen  ağlara giden topu kale çizgisinden çıkararak Darıcaspor’a yüzde yüzlük bir gol şansını vermedi. Bu dakika gerçektende maçın kader anıydı…
Kırklar Darıca'dan da zaferle döndü.
90+2’de gelişen Kırklarelispor kontra atağında oyuna ikinci yarı giren Göksel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin solundan topu filelere gönderen Göksel, maçın skorunu ilan etti. 2-0. Bu golden sonra deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan Kırklarelispor taraftarı stadı karnaval alanına çevirdi.
Kırklarelispor’un Darıca’yı yenerken ortaya koyduğu mükemmel futboldan sonra Darıca taraftarı Kırklarelispor’u tribünlere çağırarak alkışladı.
EMRAH KOYUNCU Darıca'dan bildirdi./ Kırklareli Haberci


Hiç yorum yok: