8 Şubat 2011 Salı

Türkiye Birincisi Kırklareli İl Telekom Müdürlüğüne Türk Telekom Genel Müdürlüğünden Ödül


İl Telekom Müdürü Şükrü Şık Türkiye birinciliği
plaketini Genel Müdürlük Müşteri İlişkileri
Başkanı Haktan Kılıç'tan aldı.

 *Kırklareli İl Telekom Müdürü Şükrü Şık’a plaket veren Türk Telekom Genel Müdürlüğü Müşteri İlişkileri Başkanı Haktan Kılıç, "Türk Telekom ailesi olarak tek amacımız müşterilerimizi memnun etmek" dedi.


Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından her ay yapılan ofis performans değerlendirilmesinde, Kırklareli İl Telekom  Müdürlüğü Merkez Müşteri İlişkileri Ofisi Aralık ayı Türkiye birincisi seçildi.
Genel Müdürlük Müşteri İlişkiler Başkanı Haktan Kılıç, İl Telekom Müdürlüğü Müşteri İlişkileri Ofisi'ndeki törende yaptığı konuşmada, Türk Telekom olarak 70 yıllık geçmişe sahip, 30 bini aşkın çalışanlarıyla müşterilere verilen hizmeti daha iyi bir noktaya getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi.
Her geçen gün yeni hizmetlere imza attıklarını ifade eden Kılıç,
"Her ay Türkiye'de müşterimizi en fazla memnun eden Türk Telekom ofisimizi seçiyoruz. Aralık ayı birincisi de Kırklareli İl Telekom Müdürlüğü ofisimiz oldu. Buradaki tüm çalışanlarımız, müşterilerimizle birebir ilgilendikleri için onların bu başarılarına ortak olmak, müşterilerimiz adına onlara teşekkür etmek istedik. Türk Telekom ailesi olarak tek amacımız müşterilerimizi memnun etmek. Her geçen günde müşterilerimiz tarafından hizmetlerimizin olumlu karşılandığını görüyoruz. İnşallah daha iyi çalışmalarla hizmet edeceğiz." dedi.
Kılıç, daha sonra Kırklareli İl Telekom Müdürü Şükrü Şık'a plaket verdi. Kılıç, ardından tüm personele teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi
Türkiye Şampiyonu Müşteri İlişkileri personeli.
İl Telekom Müdürü Şükrü Şık’da  Türkiye birincisi olmanın gururunu yaşadıklarını  ifade ederek,
“ Personelimizin özverili çalışmaları bizlere Türkiye çapında bir başarı getirdi.Hedefimiz bu başarının devamını sağlamaktır. Müşterilerimize sürekli en kaliteli ve hızlı hizmeti vererek onların memnuniyetini kazanmak için daha fazla çalışacağız.. Bizim için müşterilerimizin memnuniyetinden daha önemli bir şey yok. Başarılı çalışmalarımızın devamı için aynı çalışma azminde olacağız.” Dedi.
Faruk Ceylan/Kırklareli Haberci

Hiç yorum yok: