28 Şubat 2011 Pazartesi

biri atıyor, biri tutuyor... trabzon'da yutuyor....


7 maçta 21 puan toplayan F.Bahçe’nin başarısında kaptan Alex ile kaleci Volkan’ın önemli katkısı var. Alex 7 maçta 6 gol atarken, Volkan kurtarışlarıyla takımına hayat verdi.
Üst üste yedinci galibiyetini alarak lig tarihinde en iyi ikinci yarı başlangıç performansına ulaşan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yoluna devam ediyor. İlk yarının son haftasında Sivasspor’u Kadıköy’de 1-0 yenen sarı lacivertliler, ikinci yarıdaki 6 maçı da kazanarak zirve yarışında iddialı duruma geldi. Kanarya’nın zirve uçuşunda en büyük katkıyı kaptan Alex de Souza ile kaleci Volkan Demirel sağladı. Deyim yerindeyse; biri atıyor, biri tutuyor. 7 maçlık seride atılan 15 golün 6’sında Alex’in imzası var. Brezilyalı yıldız gol krallığı yarışında rakipleriyle arayı açarken, takımını da hedefe koşturuyor.  Kaleci Volkan Demirel yaptığı kritik kurtarışlarla takımına hayat vermeye devam ediyor. Son iki maçta elde edilen 6 puanda milli eldivenin başarısı tartışılmaz seviyede. Beşiktaş maçında takımını 2-1 gerideyken Almeida’nın net pozisyonunda gole izin vermeyen Volkan, Kasımpaşa maçında da sahneye çıktı. Valera’nın penaltısını mükemmel refleksiyle kurtaran tecrübeli kaleci takımının soyunma odasına 1-0 önde girmesini sağladı.
Kadıköy’de bileği bükülmüyorFenerbahçe ligde sahasında yaptığı son 18 maçta yenilgi yüzü görmedi. Geçen sezon 22. haftada Bursaspor’a Kadıköy’de 3-2 yenilen sarı lacivertliler, bu maçtan sonra Saracoğlu’nda yaptığı 18 maçta 15 galibiyet, 3 beraberlik aldı. 18 lig maçında 2.1 gol ortalaması yakalayan Kanarya, Kadıköy’de 18 maçta rakip fileleri 38 kez havalandırdı, kalesinde ise 9 gol gördü. Fenerbahçe, sahasındaki  en farklı galibiyetini, bu sezonun ilk maçında Antalyaspor’u 4-0 yenerek aldı. En çok golü ise Bucaspor’a (5-2) attı.

Hiç yorum yok: