11 Şubat 2011 Cuma

Kırklarelispor'da hedef mutlak galibiyet...


Kırklarelispor’da Darıca Gençlerbirliği maçının hedefi mutlak galibiyet. Hafta boyunca hırsla bu maça hazırlanan Kırklarelispor'da futbolcular  rakibin zorlu olduğunun bilinciyle  maça adeta kilitlendi. 
 Kırklarelispor'da hedef ligin ilk yarısında sahasında berabere kaldığı Darıca Gençlerbirliğini deplasmanda yenerek Şampiyonluk yarışını sürdürmek.
Emrah Uçar sarı kart cezası nedeniyle bu maçta  forma giyemeyecek.
2.lig ekiplerinden  Bozhöyükspor'dan transfer edilen, tecrübeli futbolcu Özgür sakatlığı nedeniyle takımda yerini alamıyordu. Özgür'ün sakatlığının geçtiği, takımla çalışmalara başladığı ve Pazar günü maç kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Özgür’ün iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.
Antrenör Bilgin Erdem, bu maç için hafta boyunca özel bir antreman proğramı uyguladığını belirterek, Şampiyonluk mücadelesinin devamı açısından bu maçın çok önemli olduğunu ve Darıca Gençlerbirliği'ni yenmek zorunda olduklarını ifade etti.

Bilgin Erdem'in bir galibiyet
sonrası sevinci görülüyor.
Erdem “ Taraftarımızda bizi bu maçta yalnız bırakmayacak, Darıca Gençlerbirliği’ni yenmek için gereken her şeyi yapacağız. Kırklareli’nde onları elimizden kaçırdık ama bu sefer Allah’ın izni ile yenip, Kırklareli’ne 3 puanla döneceğiz.” Dedi.


Haber: Faruk Ceylan/Adem Önder

Hiç yorum yok: