10 Şubat 2011 Perşembe

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu "Vatandaş Panayır hokkabazı gibi siyasetçileri denedi, denedi de ne oldu? "

Seçim çalışmalarını  Trakya'dan başlatan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu,
Türkiye'de siyasetin doğru yapılmadığını ifade ederek; Madenler tüketiliyor. Bankalar satıldı. Meydanlarda Hacivat ve Karagözü oynuyorlar. Ağlayarak sızlayarak siyaset yapıyorlar. Ağlayarak, sızlayarak siyaset olmaz. Bizim için, 'Osman Paşa siyaset yapamaz' diyorlar. Evet biz siyaset yapamayız. Çünkü yalanı, dolanı, sahtekarlığı, hırsızlığı bilmeyiz'' diye konuştu.
Türkiye'de tarım ve hayvancılığın durma noktasına geldiğini öne süren Pamukoğlu, Türkiye'nin tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlı bir hale geldiğini iddia ederek;  ''Düne kadar kendi kendine yeten ve dışarıya ürün satan 7 ülkeden biriydik. Şimdi, dışarıdan 860 bin ton buğday ithal eder hale geldik. Hayvancılığımız da bitti. Yurt dışından anguslar getiriyoruz. Bizim iktidarımız, üretme üzerine kurulacak. Üreteceğiz, çalışacağız ve ihraç edeceğiz.''
Demokrasinin iki ayağı olduğunu söyleyen Pamukoğlu, bunların seçme ve seçilme ile denetleme ayakları olduğunu belirterek, Maalesef Türkiye'de denetleme ayağı yok. Bu ülkede her şey satılıyor, talan ediliyor, köprüler satılmak isteniyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Bu yurttaşlık bilincinin kaybolması demektir. Türkiye'de 20 milyon kişi açlık sınırının altında yaşıyor. Siz bu koşullarda demokrasiyi yürütemezsiniz diye konuştu.
Pamukoğlu, Genel Seçim'e hazır olduklarını, 60 il ve 500 ilçede örgütlendiklerini anlatarak, referandumdan sonra partilerine üyelik başvurularında ciddi bir artış yaşandığını kaydetti. Artışın bir bölgede değil Türkiye genelinde olduğunu belirten Pamukoğlu, Ocakta ikinci genel kurulumuzu yapacağız. Referandumdan önce 80 bin kişi üzerinde yapılan ankette oy oranımız yüzde 5.2 idi. Referandumdan sonra yapılan anketlerde ise yüzde 7.5'e yükseldi. Tüm teşkilatlarımızda üyelik için ciddi bir başvuru artışı var. Yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde baraj sorunu yaşamayacağız. Yurttaşlarımız artık eski demogoglardan, siyaset cambazlarından vazgeçiyor . Vatandaş Panayır hokkabazı gibi siyasetçileri denedi, denedi de ne oldu? Temiz insanları Meclise göndermeliyiz diye konuştu.

Hiç yorum yok: