17 Şubat 2011 Perşembe

Şehit ailelerinden Vali Ali Haydar Öner'e anlamlı ziyaret

Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kırklareli Valisi Ali Haydar Öner'e  makamında ziyarette bulundu.
Dernek Başkanı Hüsamettin Doğan ile birlikte Dernek Üyeleri Ahmet İlhan Coşkunvardar, Kemal Mut, Metin Koç, Tayyibe Duman, Kezban Kalenci, Hanife Kalenci, Gülveren Güdücü ve Nursel Gıcan'ı makamında ağırlayan Vali Öner, ne yapılırsa yapılsın, şehit ve gazilerimize olan borçlarımızı ödeyemeyeceğimizi ifade etti. Ziyaretçiler Kırklareli Valisi Öner'e üzerinde Türk Bayrağı, Kıbrıs Bayrağı ve Kore Bayrağı bulunan bir hediye takdim etti. Vali Öner de Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine ve basın mensuplarına Isparta'dan getirdiği gül kokulu lokumlardan ve yerel içeceğimiz hardaliyeden ikram etti.
Başkan Hüsamettin Duman Vali Öner'i dernek hakkında bilgilendirmesinin ardından Kırklareli Valisi Ali Haydar Öner, "Ülkemizi şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Ne yapılırsa yapılsın, şehit ve gazilerimize olan borçlarımızı ödeyemeyiz. Şehit ve gazilerimize en duyarlı olan ülke Türkiye'dir. Değişik ülkelerin emsallerini gördüğümüz için bu tür değerlendirmeleri yapabiliyoruz. Öncelikle annelerimize teşekkür ediyorum. Vatanına, bayrağına, temel değer ve inancına bağlı evlatlar yetiştiriyorlar. Elleri öpülesi anneler yüce duygular içerisinde çocuklarını yetiştiriyorlar. Çocuklarda günü geldiğinde görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Hepsine şükran borçluyuz. Birlikte olduğumuz süre boyunca her türlü sorununuzu iletebilirsiniz. Gece, gündüz hafta sonu, resmi tatiller söz konusu değil. size hizmet verebilirsek bizde bunun huzurunu yaşarız. Onların ruhlarının bize verdiği görevi yerine getirmiş olmanın bahtiyarlığını yaşarız."dedi.
Ayrıca Vali Öner, ilimizdeki görev süresince beraber olunduğu takdirde, yılın 365 günü ve 24 saat derneğe yardımlarda bulunabileceğini söyledi.
Vali Öner'e ziyarete gelen dernek üyelerinin arasında Kore gazisi Ahmet İlhan Coşkunvardar da bulunuyordu. 

Hiç yorum yok: