13 Şubat 2011 Pazar

tribün
YIKTIN GEÇTİN YİNE KIRLAR…
“KIRKLAR YIRTAR”

Faruk Ceylan

Kırklarelispor’un en zorlu rakiplerinden  biri olan Darıca’da tarihe gömüldü.  Hem de şampiyonluk umutları elinden alınarak.
Arkadaşımız Emrah Koyuncu’nun verdiği bilgilere göre, Darıca’da Tribünler tamamen dolu, Darıca taraftarı galibiyete inanmış, bu maçı alıp şampiyonluk yarışına devam edeceğiz der gibi herkes. Ama bu inanmış insanlar maçın sonunda Kırklarelispor’lu futbolcuları tribüne çağırıp ayakta alkışlıyorsa buda bükemediğin bileği öpmekten başka bir şey değil ki onlar adına söylüyorum büyük bir erdem. Bizimde bu erdem karşısında Darıca taraftarına teşekkür etmemiz gerekir.
Yükselme guruplarında da, 3. Lige çıktıktan sonra da rakipleri tarafından ciddiye alınmayan, kazandığı maçlar şansa bağlanan, hatta bazı antrenörler tarafından, “ Biz Kırklarelispor’u ciddiye almıyoruz. Bize rakip olamaz” diye Basına açıklamalar yapıp tokadı yiyince de arkalarına bakmadan kaçanlar önce inanmadılar ama şimdi Kırklarelispor’un adını duyunca korku ve endişeye kapılıyorlar. Allah’ın izniyle bundan sonra rakiplerimiz maça korkudan 1-0 mağlup başlayacaklar.
Öncelikle başından beri savunduğum, güvendiğim Bilgin hocamı kutlamak istiyorum. Futbolculuğundan bu güne tanıdığım Bilgin Erdem’in talebelerine aşıladığı, hırsı ve inadı sayesinde inanıyorum ki bu takım Şampiyonluk ipini göğüsleyecektir.
Kırklarelispor’u yıllar sonra dibten zirveye çıkardı. Kimsenin başaramadığını başararak adını Kırklareli tarihine yazdırdı.
Kırklarelispor’u  Süper ligde Şampiyon yapan Bilgin Erdem’in 2. Lig ve 3.lig takımlardan aldığı teklifleri elinin tersiyle iterek “Benim hedefim buraya kadar değil. Allah’ın izniyle Kırklarelispor’u 2. Lige çıkarmak için takımın başında kalacağım.” Dediğine birebir şahit olanlardan biriyim. Bir çok insan paranın cazibesine dayanamayıp, bir başka kulüple anlaşabilirdi. Bu Bilgin hoca’da olsa kızmaz, darılmazdım. Neticede bu işi para kazanmak için yapıyor. Anlaşılan Bilgin hoca bu işi önce aşk için yapıyor. Buradan çıkan sonuç bu…
Rakipleri karşısında canını dişine takan, yılmadan mücadele eden, tekmeye kafasını sokan formasının hakkını veren futbolcu kardeşlerimi de kutluyor, alnından öpüyorum hepsini.
Genç Başkanımız ve yönetimini de yürekten kutluyorum. Tüm maddi imkansızlıklara rağmen bu mücadeleyi sürdürmeleri herkesin harcı değil…
Sevgili Başkanım,  daha öncede köşemden yazdığım “Yeşil-beyaz Kırklareli “ bayrak kampanyasının başlangıcını bende taraftarımızda bekliyoruz. Valimiz Sayın Öner, Belediye Başkanımız Sayın Çağlayan’la birlikte yeşil beyaz bayrak kampanyasını başlatırsanız tüm Kırklareli şampiyonluk havasına girecektir. Herkes bu meşaleyi yakmanızı bekliyor… 
Kırklarelispor Darıca galibiyeti ile Lider Afyon’la puan farkını da ikiye indirdi. Gümüşhane’nin iki, 4 Eylül Belediyespor’un da üç puan önüne geçti.
Lider Afyon’un puanı 45, ikinci sırada Kırklarelispor’un 43, üçüncü sıradaki Gümüşhane’nin 41, dördüncü sıradaki 4 Eylül Belediyespor’un 40, beşinci sıradaki Altınordu ve altıncı sıradaki Ananadolu Üsküdar’ın puanları da 38.
Kırklarelispor önümüzdeki hafta ligde 23 puanla 13. Sıradaki K.Maraş’la karşılaşacak. Afyon-Yimpaş Yozgat’la evinde, Gümüşhane Orhangazi ile deplasmanda, 4 Eylül, Erzurum ligden çekildiği için maç yapmadan üç puanı alacak, Altınordu’da sahasında bu hafta lider Afyon’u 2-0 yenen Keçiören’le karşılaşacak.
Tablo güzel,moraller yerinde… İyiyiz değimli? Haydi hayırlısı.  
Kırklarelispor’a K.Maraş maçında başarılar ve bol goller diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hiç yorum yok: