28 Şubat 2011 Pazartesi

KIRKLARELİ FENERBAHÇE DERNEĞİNİN YERİNDE YELLER ESİYOR ...

Fenerbahçeliler derneğinin ayar evi
olmadan önceki hali şimdi burası Belediye
Ölçü ve ayar evi olarak kullanılıyor.
Kırklareli Fenerbahçeliler derneği kurucu Başkanı Adem İbrahim Önder'in 2006 yılında kurduğu, tüm Fenerbahçelileri teşkilatlandırıp, grand otel altında açtığı fenerium'a gelip, yerinde yeller estiğini görünce çok üzüldüğünü ifade ederek, " Fenerbahçelilik bu değildir. Bize bu yakışmaz. Fenerbahçe şampiyonluğa koşarken bizim Kırklareli derneğimiz malesef küme düşmüş. Neredesiniz kardeşim? Sayın Tuğtekin Işıkalp kongrede bu derneği benden alırken, büyük vaatlerde bulunmuştu. Bırakın vaatleri yerine getirmeyi, mevcudu bile koruyamamış. Çok yazık. Hep birlikte çok emek vermiştik. Feneriumu Fenerbahçe ürünleriyle doldurmuştuk. Genç kardeşlerimiz doğum günlerinde, özel günlerde koşarak mağazamıza geliyorlardı.


Başkan Önder açılış balosuna FB Tv,
Selçuk Yula ve Şenol Çorlu'yu getirmişti.
Sevgili yönetici arkadaşlarım mevcudu koruyamamış, bu yer Belediyenin ayar evi olmuş. Gerçekten çok yazık. Oysa Bu değerli arkadaşlarım biz daha büyük bir fenerium mağazası açacağız, Fenerbahçelilere yakışan bir lokal yapacağız. Sosyal tesisler açacağız. Fenerbahçenin alt yapısı için hocalar tutup futbolcu yetitireceğiz gibi vaatlerde bulunmuşlardı. Kaç yıl geçti aradan? 5 yıl herhalde. 
Şimdi ortalıkta kimse yok.  Maçlara otobüs tutup adam götürdüklerini duydum. Bunuda bayağı önemli bir iş yapmışlar gibi Basında  duyurup, çok önemli hizmetler yaptıklarını da söyleyebiliyorlar.

Kurucu Başkan Önder 2006 yılında
Fenerbahçeliler derneğini böyle açmıştı.

Biraraya gelen iki üç gençte bunu zaten yapar. Maça adam götürmek te üstün bir meziyet değidir ki. Bu Fenerbahçelilere yakışır bir durum değil. Tekrar ediyorum yazık etmişler. Hiç olmassa  bu işi yapmaya hevesli birilerini bulupta onlara devretseydiler, en azından mevcut korunurdu belki..." dedi.

Hiç yorum yok: