12 Şubat 2011 Cumartesi

İşçi Partisi Ve Add, Tutuklanan Komutanlar İçin Eylem Yaptı

Kırklareli’nde, İşçi Partisi ile ADD Şubesi üyeleri, Balyoz davasında tutuklanan üst düzey komutanlara destek vermek için bir araya gelerek  ABD –AKP yıkılacak, Türkiye kazanacak  diye sloganlar attı.
Kırklareli İşçi Partisi üyeleri ile Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi üyeleri  Balyoz  davası kapsamında haklarında yakalama ve tutuklama kararı verilen üst düzey komutanlara destek vermek için bir araya geldi. İstasyon Caddesinde toplanan yaklaşık 100 kişilik kalabalığın Subay Ordu evi önünde basın açıklaması yapmalarına izin verilmedi. Orduevinden çıkan bir subay kalabalığı ikaz ederek başka yerde toplanmalarını istedi. Bunun üzerine Orduevi önünden uzaklaşan kalabalık  ABD-AKP  yıkılacak, Türkiye kazanacak  sloganları attı.
Protestocular adına açıklama yapan İşçi Partisi İl Başkanı Halil Göçen, orduya yönelik saldırılara isyan ettiklerini ifade ederek, Türk ordusunun kahraman komutanlarına yönelik saldırıya isyan ediyoruz. Milleti Ordusuna sahip çıkmaya çağırıyoruz. Türk ordusuna savaş. Türk ordusuna amansız ve kanunsuz saldırı devam ediyor. Yaşanan bu yargılama bir dava değildir. Bu bir savaştır. Amerika’nın Türkiye’mize karşı açtığı savaş devam etmektedir. Komutanlarımız esir alındı. Düşman yeni bir saldırı ile Türk ordusunun Kahraman ve namuslu komutanlarını yeniden tutsak almıştır, saldırı kanunsuzdur. Dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen Bir tek kurşun atılmadan bu kadar komutanın esir alınması. Türk ordusunun kahraman komutanlarına yönelik saldırıya isyan ediyoruz.  Dedi.
Ellerinde Yurtseverler serbest bırakılsın, Türk ordusuna düşman BOP eş başkanı Tayip istifa,Doğu Perinçek  serbest bırakılsın, ABD-AKP  Yıkılacak Türkiye kazanacak. Yazılı dövizler taşıyan eylemciler sloganlara attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Hiç yorum yok: