6 Ekim 2011 Perşembe

TRİBÜN / 39 Gençlikten mesaj: “Herkes kendi takımını tutsun”

Faruk ceylan
2.lig Kırmızı gurupta lige galibiyetle başlayan, ancak sonraki üç maçında iki mağlubiyet ve bir beraberlik alarak puan cetvelinde  4 puanla 11. Sırada bulunan Kırklarelispor’da hedef bu hafta ligde 6 puanla  5. Sırada bulunan Sarıyer’i Pazar günü saha ve seyirci avantajı ile yenerek kötü gidişi dur demek.
 Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında 82. Dakikaya kadar önde götürdüğü maçta son sekiz dakikada yediği penaltı golü ile 3 puanı kaçıran taraf olan Kırklarelispor oynadığı oyunla  taraftarına umut verdi ve Sarıyer’den 3 puan almanın ışığını yaktı.
Antrenör Bilgin Erdem takımın iyi durumda olduğunu ancak şanssızlıkların yakalarını bırakmadığını söyleyerek,  alınan sonuçların Kırklarelispor’un gerçek gücünün göstergesi olmadığını söylüyor.
Kırklareli’nde insanlar futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Taraftar gönül verdiği üç büyük kulüpten vazgeçmiş, yürekleri sadece yeşil beyaz renkler için çarpıyor. Ve her fırsatta “ Fener, Galatasaray, Beşiktaş yok. Sadece Kırklarelispor var. Herkes kendi takımını tutsun” diyerek duygularını dile getiriyorlar.
Kırklarelispor’un genç Başkanı Volkan Can’da takımından umutlu. Kırklarelispor’un yeni geldiği 2.lide mutlaka kalıcı olacaklarını, buna yönetiminde, futbolcularından inandığını söylüyor.
Süper amatörde şampiyon olarak 3.lige yükselen Kırklarelispor, bir sezon sonra da 3.ligde
Şampiyon olmuş ve 2.lige yükselmişti. İki sezonda amatörden 2.lige yükselen Kırklarelispor taraftarı başarıya alışmış ve aynı başarıyı 2.ligde de bekliyor ama kötü sonuçlara da tepki göstermiyor ve takımlarını sürekli destekliyorlar.
Kırklarelispor’un itici gücü 39 Gençlik gurubu yağmur, çamur, demeden her maçta takımlarını çılgınca destekliyor, mükemmel tribün şovlarıyla takımlarını ateşleyerek, sahada onikinci oyuncu pozisyonunu koruyor.
Pazar günü Kırklarelispor-Sarıyer maçının deplasman seyircisinin de maça geleceği düşünülerek büyük bir kalabalık önünde oynanacağı  umuluyor. İstanbul’un Kırklareli’ne yakın olması Sarıyer taraftarının Kırklareli’ne rahat gelmesi için avantaj.

Hiç yorum yok: