4 Ekim 2011 Salı

Kırklareli Erginspor Kulübü tekvando ordusundan mavi kapak kampanyasına destek

Adem Önder-Tekvando da Kırklareli’nin yüz akı Erginspor kulübü sporcuları Türkiye Sakatlar Derneğinin Yurt çapında düzenlediği “Mavi kapak” kampanyasına  topladıkları kapaklarla destek verdiler.
Erginspor kulübü sporcuları, Antrenörleri Savaş Ergin ve Yardımcı Antrenör Gökhan Yeşil’le birlikte kapalı spor salonunda ki antreman öncesi Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu’na topladıkları kapakları teslim ettiler.
Antrenör Savaş Ergin başarılı sporcularının sporun yanı sıra sosyal konularda da çok duyarlı olduklarını ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almak için sürekli kendilerinden destek istediklerini söyleyerek;  “ Başarılı, disiplinli ve sosyal sorumluluk taşıyan sporcularımla gurur duyuyorum. Türkiye ve Uluslar arası katıldıkları müsabakalarda kazandıkları başarılarla tekvando sporunun Kırklareli’nde sevilen bir spor olmasına büyük katkı sağlıyorlar. Tabi ki onların da bu sporu sevip başarılı olmalarında Dünya Şampiyonu kızımız Ayşenur Taşbakan’ın katkısı nı unutmamk gerekiyor. Ayşenur ablaları onların idolü. Hepsinin hedefi Ayşenur Taşbakan gibi Dünya şampiyonlukları kazanıp,  İstiklal marşımız Dünya’ya dinletmek.” Dedi.
Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu’da Erginspor Antrenörü, sporcuları ve Yönetim kuruluna teşekkür ederek, “ Bu toplanan kapaklar bir çok engelli arkadaşımızı dört duvar arasında oturmaktan kurtarıyor, onların yürümeyen ayaklarına ayak oluyor.  Bu kampanyaya katılan, başarılarıyla bir Kırklareli’li olarak gurur duyduğumuz Erginspor tekvandocularına, hocalarına ve yöneticilerine arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. “ dedi.  

Hiç yorum yok: