17 Ekim 2011 Pazartesi

Kırklareli’nde meydana gelen kar ve fırtına sonrası Belediye Başkanlığı insanların ve araçların zarar görmemesi için çalışmalara başladı.

Faruk Ceylan-İrfan Özeklioğlu-Kar yağışı sonrası Kırklareli’nin belli bölgelerindeki ağaçlarda meydana gelen kırılmalar sebebiyle, Park Bahçeler ekipleri; vatandaşların ve araçlarının  zarar görmemesi için oluşturulan acil ekipler ile budama yaptılar.  
Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda, Fevzi Çakmak Caddesi, Vilayet Meydanı, Öztürk Caddesi, Kofçaz Yolu üzeri, İstasyon Caddesi, Emniyet Müdürlüğü bölgesi, Savcılık Lojmaları arkası ağaçlık bölge, Atatürk İlköğretim Okulu bölgesi ve cadde boyunca tüm sokaklar, Sungurbey Caddesi vb.. ana arterler ile sokak aralarında ağaç budama çalışmalarının süratle devam ettiği bildirildi.
Kırklareli Belediye Başkanlığı, “Vatandaşlarımızdan yapılan çalışmalara gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyor, olası aksiliklere izin vermemek için cadde üzerlerinde uzun süreli park yapmamalarını rica ediyoruz.” dediler.

Hiç yorum yok: