13 Ekim 2011 Perşembe

Erginspor’dan Ali Eren Özeklioğlu ve Abdürrahim Ergin Ümitler Türkiye Şampiyonasında Kırklareli’ni temsil edecek.

Erginspor kulübü sporcularından Ali Eren Özeklioğlu ve Abdürrahim Ergin 19 Ekim 2011 tarihinde yapılacak olan Ümitler Türkiye şampiyonasında Kırklareli’ni temsil edecekler.
Yedi aydır gece gündüz idman yapan başarılı sporcuların hedefi şampiyonada dereceye girerek Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil etmek.  Ali ve Abdürrahim Türkiye şampiyonası için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını 17 Ekim’de Gaziantep’e gitmek üzere yola çıkacaklarını söyleyerek “ Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi ringe çıkacağımız günü bekliyoruz. Allah’ın izniyle Kırklareli’ne madalya ile dönmek istiyoruz” dediler.
Antrenör Savaş Ergin’de sporcularına güvendiğini belirterek, “  Sporcularımı Şampiyonaya  en iyi şekilde hazırlamaya çalıştım. İkisine de güveniyorum, bu tür turnuvalarda iyi hazırlanmanın yanı sıra şansında biraz yanınızda olması gerekli. Aklıma getirmek bile istemiyorum ama bir sakatlık olmaz ve ilk maçlarını geçerlerse derece yapacaklarına inanıyorum. “ dedi.

Hiç yorum yok: