31 Ekim 2011 Pazartesi

Kırklareli Kapalı Pazar Yeri Ön Proje Toplantısı yapıldı..

Alper Ceylan-İrfan Özeklioğlu- Kırklareli Belediye Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan ‘’Kapalı Pazar Yeri’’ Projesi kapsamında Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çakman ve Teknik Ekibi Kapalı Pazar Yerini yerinde tespit ederek incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli’ne geldi.
Kırklareli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Resul Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda; Kırklareli Kapalı Pazar Yeri için yerinde değerlendirmeler yapıldı. Kırklareli’nde büyük bir ihtiyaç olan ve her seçim döneminde adayların seçim vaadi olan Kapalı Pazar yeri projesinin 15 Kasım 2011 tarihine kadar hazırlanması hedefleniyor.
Hazırlanan Projenin Belediye Başkanlığına sunulacağı, sunumdan sonra Başkanlıkça yapılacak değerlendirme sonrasında oluşturulacak ön projenin Kırklareli Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası organizasyonu ile Pazarcı Esnafı ile birlikte değerlendirileceği öğrenildi. 

Hiç yorum yok: