14 Ekim 2011 Cuma

Bilgin Erdem “ Adana’dan galibiyetle dönmek istiyoruz”

-Faruk Ceylan-   Geçtiğimiz hafta  Sarıyer’i elinden kaçıran Kırklarelispor, Adana’ya galibiyet için gidiyor.
Kırklarelispor Teknik Direktör Bilgin Erdem’le  Adana Demirspor deplasmanı hakkında görüştük. Erdem, Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak üst üste şanssızlıklardan istedikleri puanları alamadıklarını söyleyerek, geçtiğimiz hafta Sarıyer maçındaki oyundan memnun olduğunu, futbolcularının sahada gereken her şeyi yaptığını ama buldukları pozisyonları gol yapamadıkları için farklı kazanacakları maçtan bir puanla ayrıldıklarını söyledi. Erdem maçın hakeminin de kaybedilen 2 puanda payının olduğunu sözlerine ekledi.
Bilgin Erdem Adana Demirspor’u yenerek şanssızlıklarını da kıracaklarını ifade ederek;
“ Adana’dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta oynadığımız oyunu oynadığımız müddetçe bizi kimse yenemez. Ligin daha çok başındayız, taşlar yerine oturacak.
 İnşaallah Adana Demirspor maçı bizim için bir çıkış maçı olacak. Adana’dan puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız. İyi günde kötü günde yanımızda olan Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.
HAKAN GÜVENÇER VE SERDAL YOK
Kırklarelispor'un  Adanademirspor deplasmanın'da Hakan Güvençer ve Serdal forma giyemiyor. Geçen hafta sakatlanan Hakan Güvençer'in çekilen emarından sonra doktorlar bir hafta oynamamasını uygun gördüler. Hakan  Kırklareli'nde oynanacak Çankırıspor maçında  takımda yerini alacak

Hiç yorum yok: