31 Ekim 2011 Pazartesi

Ak Parti Kırklareli İl danışma meclisi toplantısı yapıldı.


Faruk Ceylan-İrfan Özeklioğlu
Faruk Ceylan-İrfan Özeklioğlu-Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda Ak Parti İl Başkanı Emin Tunç başkanlığında yapılan toplantıya 23. dönem Muğla Milletvekili M.Nil Hıdır’da katıldı.
Hıdır yaptığı konuşmada,  Ak Partinin hiç bir partiye nasip olmamış şekilde tek başına iktidar olduğunu söyledi.
Türkiye'de hiç bir siyasi partinin başaramadığı hizmetleri Ak Partinin  yaptığını ifade etti. Hıdır, "Başbakanımız yurt içinde yaptığı hizmetlerin yanı sıra yurt dışındaki ilişkilerimizi de düzeltmiştir. Türkiye’nin  dışarıda da saygınlığını arttırmıştır. Ülkenin Ak parti iktidarından sonra geldiği nokta açıkça ortadır. Geçmiş iktidarların uzun yıllar gerçekleştiremediği hizmetler bizim iktidarımız döneminde gerçekleştirilmiştir. “ dedi.
Ak Parti Kırklareli  Milletvekili  Şenol Gürşan’da  Ak partinin Ülkenin her tarafında olduğu gibi Kırklareli’nde de başarılı hizmetlerin altına imzasını koyması için çalıştıklarını, Kırklareli’nin makus kaderinin değişmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyerek,


 “ Kırklareli’ni marka şehir haline getirebilmek için hazırlamış olduğum projeyi hayata geçirerek Kırklareli’nin çehresini değiştireceğiz. Kırklareli’ne hak ettiği hizmeti yapmak için kararlıyız” dedi.

Hiç yorum yok: